عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
به نظر من تفاوت محسوسی ایجاد نخواهد کرد. latency پایین بیشتر در بازی ها خودش را نشان می دهد که نیاز به حداکثر سرعت پردازش به طور دائم وجود دارد. در ضمن تا جایی که مطلع هستم برای کار کردن با رم latency پایین، می بایست تمامی ماژول های خود را عوض کرده و از رم های با latency پایین استفاده کنید. در غیر اینصورت ماژول های رم جدید شما با latency ماژول های قبلی کار خواهند کرد.
سلام دوست عزیز
هم فرومی های عزیز توضیحات لازم رو به درستی انجام دادن
راجب دستگاه شما بگم که با این دستگاه شما تقریبا حداکثر توان رو روی اون برد و قطعات دارین دریافت میکنین و بیشتر از اون مقدار نمیتونین قدم رو به جلو داشته باشین چون مهمترین عامل در دستگاه شما که از سری معمولی اون استفاده شده ضعیف هستش CPU
ضعیف بودن به معنی اینکه بدرد نخور باشه نه..در اون رنج قیمت بهترین مدل همین هستش.
در کارهای سنگین دو عمال اصلی در دستگاه شما هستن که ضعیف عمل میکنن..اولی cpu و دومی graphic
البته برای کار عکاسی گرافیک زیاد مورد استفاده قرار نمیگیره اما برای بهبود جزئی با همین مشخصاتی که در حال حاظر دارین،مقداری مصرف بیشتر باتری رو به جون بخرین و برنامه های ادیت رو سوئیچ دستی اعمال کنین روی گرافیک NVIDIA تا ازگرافیک مجمع اینتل استفاده ای نشه و در واقع cpuشما فقط کار پردازش رو انجام بده و پردازش گرافیکی به عهده گرافیک باشه
راجب latency هم خدمتتون عرض کنم که:
زمان وقفه ،از ارسال يک سيگنال يا داده از مبدا تعريف شده، تا زمان دريافت در مقصد است، استفاده مي شود. وقفه بيشتر به معنا تاخير بيشتر است که دلايلي همچون فاصله روش تاثیر داره. وقفه بر روي مقدار سرعت انتقال داده تاثير دارد.
اگر در جریان باشی موقع اسمبل کردن کیس یکی از هنجار ها نصب رم در نزدیکترین اسلات به cpu هستش..اما اینا در حد ملیونم ثانیه تاثیر رو سرعت دستگاه داره
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
از شما و دیگر عزیزان ممنون با بابت اطلاعات عالی
حالا به این نتیجه رسیدم که بجای هزینه برای رم فعلا قید سرعت بیشترو بزنم و چون سیستم دسکتاپ قوی ای ندارم میشه برای همین لپ تاپم یه مانیتور خوب بگیرم و به این لپتاپ وصلش کنم و عکسهامو بوسیله اون ادیت کنم، فکر کنم این یه راه حل خوب باشه نظر شما چیه؟
عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
سلام مجدد
بهترین کار همین موردی میتونه باشه که روی پروسه ادیت شما تاثیر مثبت داره که در این تاپیک ، مناسب نیستش که به این بحث ادامه بدیم.
اما یه آف کوچیک بزنیم میتونیم به این نتیجه برسیم که اگر نمیخواین زیاد هزینه کنین و جا به اندازه کافی دارین به فکر تهیه یه مانیتور CRT دست دوم باشین(مانیتور های قدیمی لامپی)
موفق باشید
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
سلام آقای کمیلی عزیز
مطمئنا تا رنج 700 تومن مانیتور با فضای رنگی مناسب و درست پیدا نمیشه کرد اما از این مبلغ به بالا مانیتور های بسیار خوبی میشه تهیه کرد که گمون نکنم برای این دوستمون مناسب باشه
چون اینطور که معلومه از این راه امرار معاش نمیکنن و مثل بنده و دیگر دوستان برای تفریح و علاقه عکاسی میکنن بهترین و ارزون ترین گزینه همین مانیتور ها میتونه باشه
با 40 یا 50 تومن میشه یه مانیتور خوب پیدا کرد و از ال سی دی خود لپتاپ ایشون بدون شک بهتر هستش و رنگها رو بهتر نشون میده
موفق باشید