سلام
يه مونيتور LG w2061TQ خريدم با توجه به راهنمايي دوستان كاليبره كردم
اما يه موجي از همون اول توي صفحه بود كه هركاري كردم برطرف نشد
(منظورم از موج يه حالتي مثه نويز ميمونه) كه واقعا آزار دهنده هست
چه كنم؟
سلام
يه مونيتور LG w2061TQ خريدم با توجه به راهنمايي دوستان كاليبره كردم
اما يه موجي از همون اول توي صفحه بود كه هركاري كردم برطرف نشد
(منظورم از موج يه حالتي مثه نويز ميمونه) كه واقعا آزار دهنده هست
چه كنم؟
...
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
فکر میکردم هیچ کالیبراتوری( البته سخت افزاری) اینجا پیدا نمیشود ولی در پایتخت، طبقه سوم، کنار پله های فرعی فروشگاه تجهیزات عکاسی ای هست که توی ویترینش Eye.One Display2 را داشت و 450000 تومن قیمت گذاشته بود. میدونم که خیلی بالاتر از قیمت واقعیش هست ولی گفتم شاید کسی نیاز فوری داشته باشه.
سلام
من ازطريق لينكي كه ديروز يكي از دوستان اين تاپيك در يك تاپيك ديگه بهم داد اومدم اين جا تا شايد بتونم مشكلم رو حل كنم .
ولي از ديشب تا حالا نتونستن با پروسه ي كاليبره كردن به طور دقيق و واضح آشنا بشم . البته همه ي صفحه هاي اين تاپيك رو خوندم ...
فقط فهميدم راهي كه بدرد من مي خوره اينه كه برم سراغ ادوبي گاما ...حالا من اونو دانلود كردم و نصب كردم ...
اون تنظيماتش رو چه جوري بايد تنظيم كنم ؟
اصلا راه كاليبره كردن از همينيه كه من دارم ميرم ؟
سلام حقیقتش تعداد صفحات تایپیک و بحثهای تخصصیش یه مقدار از حوصله من خارجه
یه سوال اول کار بپرسم اگه به اینجا ربط داشت برم تایپیک رو از اول بخونم
من عکسامو وقتی چاپ میکنم بعضی هاشون خیلی شبیه به اون چیزی هست که میبینم ولی بعضی های دیگه تفاوت زیادی دارن ( مثل غروب ) مدل مانیتور هم samsung 933
قبلا این تفاوت خیلی زیاد بود ولی با نرم افزار magic که خود سامسونگ ارائه داده بود این تفاوت کمتر شد حالا اگه بخوام دقیقا همون چیزی بشه که چاپ میکنم باید کالیبره کنم؟
البته اینکه رنگ ها در چاپ اونی که میبینید نیستند دلایل دیگه ای مثل پروفایل هم میتونه داشته باشه، ولی به هر حال باید مانیتور کالیبره باشه تا تصویر (نور و رنگ) رو همونطور که هست نشون بده و از طرفی هم باید پرینتر کالیبره باشه تا رنگ ها رو همونطور که هستند چاپ کنه.
سلام
توی این لینک زیر یه خرده در مورد ادوب گاما نوشته من از روش یه مقدار با مانیتورم ور رفتم
حالا نتیجه کار هم اینجوری شد:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22003
اونجوری که لینک بالا گفته باید اون کادر بالایی کاملا سیاه و کادر پایینی کاملا سفید بشه
که برای من هم همینجوری شد
این عکس با print screen گرفتم
این عکس هم با دوربین از روی صفحه نمایش گرفتم
حالا میخوام بدونم از کجا میشه مطمئن شد که کالیبره شده؟
اما یه مشکلی هم هست اونم اینه که تا قبل از اینکه کالیبره کنم اون عکس صفحه اول از 6 میتونستم مربع رو تشخیص بدم ولی الان 14 به بعد تشخیص میدم
یعنی خراب کردم؟
در مورد این پروفایل اگه توضیح بدین هم ممنون میشمدلایل دیگه ای مثل پروفایل هم میتونه داشته باشه،