سلام
کسی از دوستان دستگاه کالیبراتور مانیتور Spyder3ELITE رو برای فروش نداره و یا آدرس جایی که برای فروش داشته باشه؟
سلام
کسی از دوستان دستگاه کالیبراتور مانیتور Spyder3ELITE رو برای فروش نداره و یا آدرس جایی که برای فروش داشته باشه؟
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
بیشتر ما به فکر کالیبره بودن مانیتور خودمون هستیم ... ولی آیا مرورگرهای ما مدیریت رنگ درستی دارند؟ آیا عکس هایی که میبینیم همانیست که عکاس قرار داده ؟
در مقاله جالبی به این موضوع اشاره شده که مرورگرها مدیریت رنگ متفاوتی دارند و ممکنه رنگ ها رو خلاف چیزی که هستند نشان دهند.
به عکس اول این مقاله نگاه کنید ... بنفش است ؟ یا زرد؟ حال با مرورگر دیگری نگاه کنید.
جالبه که من با 3 مرورگر firefox , chrome و saffari ویندوز 7 هر بار رنگ متفاوتی رو دیدم !! کروم و سافاری مشکل داشتند. فکر می کنم دیگه از کروم استفاده نکنم.
در همین زمینه:
http://nema.akkasee.com/15954
البته تغییر کامل رنگ نادر است ( بعلت ICC Profile غیر معمول). در اکثر مواقع تغییرات در اشباع و روشنایی رنگها و کمی هم Hue خواهد بود.
قبلا در ویندوز مرورگر Color-Aware ، فایر فاکس بود. فکر کنم مرورگرهای جدید در اکثر موارد مشکلی نداشته باشند ( البته بجز این موارد نادر که در پست قبل گفته شد) یعنی تبدیلات فضاهای رنگی معمول را انجام خواهند داد.
در Mac همه مرورگرها بخوبی عمل میکنند و در مورد همین مثال نیز مرورگرهای کروم، فایرفاکس و Safari به صورت یکسان و صحیح رنگها و اشباع را نشان میدهند.
سلام
من مدتیه دستگاه کالیبراسیون Spyder4Elite رو خریدم،وقتی مانیتورDell U2711رو کالیبره میکنم ، احساس میکنم رنگها خیلی گرم هستند.راهی نداره بفهمیم که کالیبراسیون درست انجام شده یا نه؟
باسپاس
Canon 6D
16-35mm f/4L
50f/1.4
یکی از عکس ها رو بذارید تا دوستان نظر بدن
پـوریـا ارشدی
رنگها از حالت عادی گرم ترند.
در عکس زیر من رنگهای سنگها رو قرمز تر از حالت طبیعی آنها میبینم، برای شما همینطور است؟
IMG_0182.jpg
Canon 6D
16-35mm f/4L
50f/1.4
دوستان از مانیتور های MAC استفاده کنید مشکلات حل میشود