اگر عکس رو بعد از کالیبره کردن ادیت کرده باشید که دیگر هیچ شما روی مونیتور خودتون یک جور میبینید و بقیه روی مونیتور خودشان جور دیگر شما روی Sony FZ160 چیزی میبینید که من آنرا روی Sony AW270 چیز دیگری ! این هم تقصیر مقوله ی CMS است واقعاً برای خودش بساطی مبسوط است :)
در حقیقت، طیف رنگی نورهای منعکس شده از صحنه که بدرون لنز میایند، از خوانهای مختلفی عبور میکنند تا به چاپ برسند ... هر خوان این راه هم، به یک نوع طیفهای رنگی را تحت الشعاع قرار میدهد ... برای هر Device ای هم میزان طبخ، متفاوت است ... اینکه مواد اولیه ی خام، پس از پخت و پز، خوشمزه و بی نقص از آب در بیاید، مهمتر از این است که در چه ظرفی و با چه نوع منبع حرارتی ای و طبق کدام طبخ شده باشد ... مهم مزه ی نهائی است و اینکه در کدام مونیتور برای بیننده Serve میشود
از نقطه دیدی، نزدیک به نقطه ی ثبت عکس شما، عکسی تقریباً مشابه از همون منطقه دارم که در زیر مشاهده میکنید؛ پیوست کردم تا شاید این عکس بدون ویرایش، برای مقایسه با ویرایشهای شما و نیز مقایسه در مونیتورهای مختلف دوستانی که عکسهای قبلی را دیده اند، جالب باشد.
Masouleh.jpg