چک کنید که Working space تان در فتوشاپ رویsRGB باشد ( در Color Setting) و در ویندوز نیز در قسمت Color management فضای رنگی sRGB انتخاب شده باشد.
چک کنید که Working space تان در فتوشاپ رویsRGB باشد ( در Color Setting) و در ویندوز نیز در قسمت Color management فضای رنگی sRGB انتخاب شده باشد.
سلام
من به تازکی یک Colormunkie Photo تهیه کردم. ضمن اینکه از دو مانیتور استفاده می کنم. یکی از اونها iMac ۲۷ اینچ و دیگری NEC PA272w هست. هر دو مانیتور رو با کالیبراتوری که عرض کردم کالیبره کردم، اما تصویر در این دو متفاوت هست. فکر می کنید علت این تفاوت در تصاویر چی می تونه باشه؟
با سلام
مانیتور لپ تاپم رنگ های قرمز رو خیلی اشباع و تیره نشون میده ولی برای رنگ های دیگه تقریبا خوبه. برنامه خاصی برای تنظیمش هست؟
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
درود بر دوستان
جایی رو سراغ دارید که طیف سنج ویژه ی کالیبراسیون رو داشته باشند؟
آیا نتایج در حافظه ی نمایشگر ثبت می شه یا در سیستم عامل؟
نرم افزار همراه دستگاه محدودیت استفاده داره، یعنی مجوزش برای تعداد خاصی نمایشگر قابل استفاده است؟
دوستان سلام.
میخوام به جای مونیتورم (LG LCD)از یه دونه CRT استفاده کنم ، احساس میکنم رنگها رو بدجوری اشتبا نشون میده ، وقتی تو مونیتورهای دیگه نگاشون میکنم رنگها با اونچیزی که هستن خیلی متفاوتن . عکس زیر یه نمونه از عکسایه که با مونیتورم پردازش کردم، ممنون میشم نظرتون رو بفرمائید
IMG_911687.jpg