سلام به همه دوستان عزیز
من مشکل بزرگی به نام مانیتور لپ تاب دارم تفاوت عکس ها تو مانیتور های متفاوت واقعا غیر قابل باور برام بخصوص تو روشنایی چون جزئیات موقع ادیت روی سیستم عالیه و کمبود نور ندارم اما خیلی از دوستان تو مانیتور خودشون تصاویر رو تیره میبینن ( و البت خودم هم همینطور رو مانیتورهای متفاوت تصاویر فرق دارن )
ازونجا که کالیبره کردن مانیتور روی لپ تاب آنچنان تاثیری نداره و یک CRT داغون هم دارم که به خاطر ضعف بینایی چندان تمایلی به استفاده ( حداقل طولانی ) ازش ندارم به فکر تهیه یک مانیتور مناسب با ابعاد اتاق - نیاز های شخصیم و البت اندازه کوچیک جیبم افتادم
در طی تجربیات هولناک وبگردیم پی به این نکته ی هولناک بردم که در رنج مورد نظر من مانیتور کم نیست ( تا 500 هزار تومان ) اما مانیتوری که به درد کار من بخوره رو نمیدونم
مدلی که خودم بهش رسیدم LG IPS226V بود که با توجه به بازه قیمتی ( 300 تا 360 که البت موجود نیست و یافت نمیشود ) گزینه مناسبیه
حتی صفحات قبل رو که میخوندم ( صفحه 7 همین تاپیک ) تو قیاس با مانیتور دل که قیمت 3 برابری این مدل رو داره اختلاف عملکرد قابل چشم پوشیه ( برای کار خودم ) میخواستم راهنمایی بگیرم اگه کسی پیشنهادی داره مدل بهتری میشناسه یا تجربه شخصی داره ممنون میشم اگه کمک کنه
خلاصه خیلی ممنون
--- عذرخواهی میکنم این سوال رو باید تو صفحه ی راهنمای خرید میپرسیدم چون اینجا رو مطالعه میکردم همینجا نوشتم
در صورت امکان منتقل شود