سلام افشین عزیز،
ببخشید من پست آخر را زدم، دیدم پست شما رو ولی باید جایی میرفتم اونجا هم هر کاری کردم نتونستم لاگین کنم.
افشین جان من مطمئنم شما اینهارو بهتر از من میدونی با این حال برای دوستانی که شاید اطلاع نداشته باشند: بکلایتهای LED به صورتی کلی بر دو نوعه: یا مثل قبل (مثلا بکلایتهای CCFL) توسط چند تیوب رشتهای نور تامین میشود که تقریبا اکثر LCD های موجود در بازار از همین روش استفاده میکنند و یا به صورت local dimming هستند. یعنی هر تعداد مشخصی پیکسل توسط یک منبع نوری LED روشن میشه. که بدون شک هرچقدر تعداد پیکسلها کمتر باشه تعداد منبع نور بیشتر در نتیجه کنترل نور هر قسمت بیشتر پس خروجی تصویر ما بهتر خواهد شد. حالا همین local dimming هم به دو نوعه. یا منبع تشکیل دهنده نور سفید یک LED سفید است یا از تشکیل چند LED رنگی نور سفید خواهیم داشت که به RGB LED معروفند. ولی لزوما سه تا نیستند. مثلا یکی از شرکتها برای خروجی بهتر از تشکیل دو سبز + آبی و قرمز به نور سفید رسیده. تمام شرکتهای تولید کننده هم فقط یک یا به ندرت دو سری از مدلهاشون که همیشه جزو تاپترین مدلهاشون هم هست از RGB LED استفاده میکنند.
حالا، یکسری دیگه هم (در دسته اول که بالا عرض کردم قرار میگیره) داریم که فکر نمیکنم در مانیتورها از اون استفاده بشه، اون هم بکلایتهای Edge-type LED است، که اسمش گویا است. تیوب روشن کننده در دور تا دور پنل قرار دارد و پشت آن نیست که حاصل این میشه اون مدلهایی که بسیار نازک هستند و شما در بازار دیدید.
حالا من واقعا نمیدونم کدام یک از اینها dual Lamp میتونه باشه؟!! حالا اگر هم باشه آیا واقعا تاثیر مثبتی هم داره؟!
پ.ن: افشین جون، قربونت برم جناب ناظمی کیه؟! من اگر همسن شما نباشم بیشتر هم نیستم. :biggrin:
فرهاد خان راست میگن این فامیل را از امضاء باید برداشتا.