یک نفر لطف کنه بگه مانیتورهای hp , dell رو از کجا میشه خرید
یک نفر لطف کنه بگه مانیتورهای hp , dell رو از کجا میشه خرید
سلام
من قصد حرید مانیتور W2261VP ال جی رو داشتم. گشتم و در یکی از شهرستانها ۳ عدد پیدا کردم. برادرم فردا برای خرید به اون شهرستان میره. از دوستان اگر کسی این مانیتور رو میخواهد لطفا حداکثر تا فردا با پیغام خصوصی با من هماهنگ کند.
یکیش که مال خودمه میمونه دو تا دیگه :biggrin:
سلام
به تازگي(2-3 روزي ميشه) يه LG M2794DP گرفتم كه هم مانيتوره و هم تلويزيون كه من به عنوان مانيتور استفاده مي كنم.
قبلاً LG 1950S داشتم و الان احساس مي كنم چشمم زودتر خسته ميشه، نمي دونم به خاطر افزايش سطح كار از 19 به 27 اينطوري ميشه يا مشكل ديگه اي در كاره!
كسي از دوستان با اين مدل يا چيزي شبيه به اين كار نكرده كه تجربه اش رو در اختيارم بذاره؟
ممنونم
شمیم !
نه فاصله ام بيشتره
الان فاصله ام تقريباً 80 سانته
واقعاً كار در اين سايز لذت بخشه اميدوارم قسمت همه دوستان بشه
(من براي داشتن اين مانيتور، 2 تا 19 اينچ + 240 تومن دادم و فكر مي كنم ارزشش رو داشته)
سلام بر دوستان بلاخره من هم مانیتور خریدم . 2261 ال جی رو گرفتم البته این مانیتور رو دیگه مادایران تولید می کنه برای همین یه کم شک داشتم بگیرم و خواستم 20700 سامسونگ رو بگیرم اما تا قبل از اینکه مغازه دار فاکتور 20700 رو به من بده ازش پرسیدم سامسونگ ها که ایرانی نیست ؟، گفت چرا همه شون ایرانیه و من چون دیدم که سامسونگ ها هم مثل 2261ال جی در ایران مونتاژ میشه ، تصمیم گرفتم 2261 ال جی رو بگیرم و به قیمت 227 تومان.
عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
خریدید؟ قیمت چند؟من قصد حرید مانیتور W2261VP ال جی رو داشتم. گشتم و در یکی از شهرستانها ۳ عدد پیدا کردم. برادرم فردا برای خرید به اون شهرستان میره. از دوستان اگر کسی این مانیتور رو میخواهد لطفا حداکثر تا فردا با پیغام خصوصی با من هماهنگ کند.