این طور که اینجا مقایسه کرده ظاهرا از نظر gamut weidth support مدل 2711 بهتر هست برای استفاده های گرافیک و عکاسی
Dell U2713HM Review
این طور که اینجا مقایسه کرده ظاهرا از نظر gamut weidth support مدل 2711 بهتر هست برای استفاده های گرافیک و عکاسی
Dell U2713HM Review
خب الان که کمی در مورد مانیتور ها خوندم سوالم رو دقیقتر میپرسم
اینکه مانیتور wide gamut رو support کنه چقدر مهم هست ؟
اینطور که من متوجه شدم در این حالت فضای رنگی aRGB پوشش داده میشه که دامنه رنگی گسترده تری داره (امیدوارم درست متوجه شده باشم)
آیا دستگاههای چاپ هم aRGB رو support میکنن ؟
دقیقا تفاوت دو مدل DELL ultrasharp 2711 و DELL ultrasharp 2713HM همینه
اگر در مورد این تفاوت راهنمایی دارین ممنون میشم که بتونم انتخاب بهتری داشته باشم
بودجه من ۷۰۰ دلار هست
بله کالیبره کردم.
ولی کالیبراسیون تغییرات زیادی در رنگهای نمایش داده شده برای این مانیتور ایجاد نمیکند.در حالی که برای مانیتور نوت بوک تغییرات زیادی در کرو ایجاد میکند.
قبل از کالیبراسیون:(البته این تصویر برای مانیتور نوت بوک است ولی برای هر مانیتور کالیبره نشده ای به همین صورت است.
دو عدد مانیتور ای ای دی دارم ... سونی و سامسونگ .....
یک عکسو درون دو عدد ادیت کردم خیلی عوض میشه ....
هر دو کالیبره کارخونه و نو هستن .........
سونی بخرید ................
تفاوت قیمتو بی خیال ولی سامسونگ برای بازی و این چیزا خوبه اصلا ب درد نمیخوره ........
سونی اصل خیلی کیفیتش خوبه .
با سلام دوستان کسی جایی میشناسه که مانیتورهای ایسوس مثل مدل Asus PA248Q موجود داشته باشه؟!
کالیبراتورها، حتی شرایط نور اتاقی که در آن با مانیتور کار خواهد شد (همان Ambient Light) را نیز در نظر میگیرند. یعنی سنسوری جدا برای Ambient Light دارند.
بنابراین، واژه ی «کالیبره ی کارخونه» نه تنها نقطه ی قوت یک مانیتور نیست، که عملاً برای کاربر، کاربردی هم ندارد.
کالیبراسیون حتماً باید تحت نور اتاق شما که در آن مانیتور قرار است استفاده شود، انجام شود.
حتی اگر محل مانیتور و جنس و شدت Ambient Light هم تغییری نکند، کارخانه ی تولید کننده، توصیه ی اکید بر کالیبراسیون مجدد با فواصل زمانی حداکثر 6 ماه را میکند.
خوب ظاهرا کسی نیستبا سلام دوستان کسی جایی میشناسه که مانیتورهای ایسوس مثل مدل Asus PA248Q موجود داشته باشه؟!
میشه یه لطفی بکنید یک مانیتور توی رنج قیمتی 1 تا 2 میلیون بهم معرفی کنید که از نزدیک بتونم ببینم
خودم نظرم بیشتر ASUS بود اما جایی موجود ندیدم فقط یک نمونه vs239H بود که فکر نکنم مناسب باشه.
مسلما هرچه ارزونتر بهتر
ترجیحا قابلیت چرخش صفحه داشته باشه
و اگه جایی رو میشناسید که موجود داشته باشه ( ساکن تهران ) آدرس رو برام پیام بگذارید.
با سپاس فراوان.
سلام
من ASUS ML239H دارم که به نسیت قیمتش، خوبه. البته مسلماً High-End نیست ولی من راضیم.
با سلام مجدد
بعد از زیر و رو کردن بازار تنها موردی که یافت شد HP ZR2440W بود
توی ریویوها که در حد 248q ایسوس میدونستنش
قیمت دلاریش هم کمی بالاتره
کسی نظری نداره؟
اگه امکان داره راهنمایی کنید چون شدیدا به راهنمایی نیاز دارم
چقدر می ارزه
1.700 ارزش هزینه داره
البته 2709 دل هم هست اما فکر کنم ips نیست.
ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان مانیتور U2713H دل را یکی از فروشگاههای طبقه زیر همکف پاساژ ایران به صورت سفارشی به قیمت 3500 آورده فکر کنم برای یه مانیتور 800 دلاری بد نباشه
محمد سعدی