با سلام
تکنولوژی pls چه فرقی با ips دارد که می گویند از آن بهتر است و آیا در حال حاضر مانیتوری با این تکنولوژی در بازار وجود دارد؟
با تشکر
با سلام
تکنولوژی pls چه فرقی با ips دارد که می گویند از آن بهتر است و آیا در حال حاضر مانیتوری با این تکنولوژی در بازار وجود دارد؟
با تشکر
با سلام به همه دوستان
من یه مانیتور میخوام بخرم برای
1.روتوش عکس حرفه ای و کارهای گرافیکی
2.کار با 3D MAX ، برای انیمشن و CG PAINTING در فوتوشاپ
3.ADOBE RGB ساپورت
ممنون میشم راهنمایی کنید اینجا نوشته دوستان رو مطالعه کردم اما نتونستم به نتیجه برسم.
(یه سامسونگ 23720PLUS گرفتم چند وقت پیش حدود 400تومن اما رنگارو درست نشون نمیداد ... الان با CRT قدیمی LG کار میکنم خسته کننده است... خلاصه مشکل پیچیده ای شده)
حدود یک میلیون تومن میتونم هزینه کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
ابتدا به ساکن، معروض بشم که مانیتورهائی که در بازار میبینید، حتی بهترین هایشان به زور 90% از فضای AdobeRGB را کاور میکنند.
در حال حاضر و بازار موجود، پنلهای IPS از حدود سیصد هزار تومان تا (اگر اشتباه نکنم) 2.5 میلیون تومان قابل تهیه اند. قیمت ها هم به سایز پنل بر حسب اینچ، کیفیت و برند بستگی دارند. برندهایی مانند Dell, Asus و LG دربازار موجودند.
قبل از خرید، اگر بتوانید روشن شده ی آنها را از نردیک ببینید، خرید بهتری خواهید داشت.
دوستان در حال جاضر مانیتور مناسب برای عکاسی و روتوش با فتوشاپ مانیتور LG IPS226V هست ؟ مثل اینکه دوستان تو پستای قبلی تعریفش رو زیاد کردن
در این محدوده قیمت میشه گفت بهترین است.اگر به دنبال مانیتور بهتر باشید باید بیشتر از دو برابر این مبلغ رو هزینه کنید که برای استفاده ای که فرمودید ضرورتی نداره به نظر من.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
من یه U2711 DELL گرفتم خونه بازش کردم
پشتش زده MADE IN MEXICO !!!
کسی نمیدونه چرا (فکر میکردم چینی باشه)
چطوری میتونم تستش کنم؟(البته ظاهرا مشکلی نداره )
ویرایش توسط ALII : Thursday 2 August 2012 در ساعت 19:44
نمیدونم : رنگ سرعت اسکن لاین....
(آخه 1230000تومان خریدم)گفتم ایرادی چیزی نداشته باشه
برگ گارانتی هم نداره خود مغازه دار گارانتی کرده از طرف شرکت واردکننده!
سلام
چند تا سوال دارم:
- وضعیت خدمات پس از فروش و گارانتی این مانیتور های Dell تو ایران چطور هست؟ نمایندگی ای داره؟
- مانیتور Samsung SyncMaster S27A850D همونیه که توی TIPA 2012 برگزیده شده؟ توی ایران هست؟ در مقایسه با U2711 در چه وضعیتی هست؟
- وضعیت خدمات پس از فروش و گارانتی مانیتور های سامسونگ تو ایران چطوره؟
ممنون