حالا چرا مدل های پرتابل؟
اگر برای بکاپ هست من مدل WD MyBook elite رو پیشنهاد میدم.
حالا چرا مدل های پرتابل؟
اگر برای بکاپ هست من مدل WD MyBook elite رو پیشنهاد میدم.
حامد چرخ انداز
کسی ازدوستان هارد 1TB مارک ADATA خریده ؟ کیفیت این مارک چطوره ؟
سلام من یه 500 گیگ ش رو دارم.کسی ازدوستان هارد 1TB مارک ADATA خریده ؟ کیفیت این مارک چطوره ؟
و برای بک آپ های کارم استفاده میکنم. مدل SH93 هستش.
که خریدم 70000 سرعت انتقال اطلاعاتش هم خوبه. و کار من رو خوب راه میندازه.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
من قبلاً یه 500gigWD داشتم که به دلیل بی احتیاطی و بد رفتاری با هارد بعد از مدت تقریبی یک سال کابلش خراب شد فرستادم برا گارانتی، اما با توجه به نیاز مبرم به هارد اکسترنال به دلیل بالاتر رفتم حجم اطلاعاتم آلان یک هارد 1TWD البته پاور دار خریدم به قیمت 110.000 آلان هم ازش راضی هستم
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
با سلام خدمت دوستان
حدود8 ماه از WD استفاده می کنم سرعت و کیفیت خوبی داره مدل:MyBook elite
WD و seagate هر دو خوب هستن تفاوتشون هم خیلی کم هست هر کاربری متوجه نمیشه
من 2 سال است در بدترین شرایط از یک هارد 500 WD استفاده می کند . بزنم به تخته مشکلی پیش نیامده.
برای حمل و نقل حتماً کابل رو جدا کنید. و با احتیاط نصب کنید وگرنه همین مشکل پیش می آید.بعد از مدت تقریبی یک سال کابلش خراب شد فرستادم
مگه من مدل های ارزان قیمت adata را پیشنهاد دادم ؟؟ مدل 500 گیگ از لحاظ کیفیت بدنه حرف و حدیثی نداره ..قیمت هم حدودا 109.000 تومانراستش دیروز یه A data یکی از دوستان رو که بقیمت 85000 تازه خریده بود دیدم در مورد سرعت و همچنین کیفیت ذخبره سازی نظری ندارم ولی جنس و طرح بدنه اش کمی تو ذوقم زد به نظر از پلاستیک بی کیفیتی ساخته شده بود حداقل با مدلهای هم قیمت و هم ظرفیت Seagate ای که دیدم قابل مقایسه نبود.
لپ تاپ و سیستم کار بنده هر دو با USB 3 کار می کنن..
ویرایش توسط vbigdeli : Saturday 1 January 2011 در ساعت 19:29
وحید بیگدلی
یک عدد هارد Seagate Portable FreeAgent Go 500GB
به قیمت 74 هزار تومان با گارانتی 5 ساله (س.ا) خریداری شد
سرعت در سیستم من از 35 مگ در ثانیه بیشتر نشد و 53 گیگ رو تو 30 دقیقه کپی کرد
ولی فکر کنم سرعت هاردهای 3.5 از 2.5 خیلی بیشتر باشه .چون یک هارد اینترتال دارم که تبدیل به اکسترنال کردم و با این که ide هم است و قدیمی سرعتش به 40 مگ در پانیه هم میرسه .
سلام
یه هارد اکسترنال در حد ۲۰۰ GB میخوام.
چه مارکی بگیرم از کجا بگیرم؟
قیمتشم پایین باشه
ممنون
یه سوال دیگه
چون حجم اطلاعاتم زیاد بالا نیست بزرگترین حجم فلش مموری چقدره؟