عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
سلام، من 500 گيگ وسترن رو دو هفته پيش خريدم 105. اندازش مناسبه(يكم از سايز A6 كوچيكتره)، جنس بدنش خوبه(بنظرم از سيگيت بهتره) و سرعتش هم خوبه. تا حالا كه باهاش مشكلي نداشتم.
5D_85 1.8_700D_40 2.8
من هم وسترن 1 و هم سيگيت 1 دارم...
سيگيت 5 سال گارانتی و وسترن فکر کنم 3 سال دارد...
سيگيت ظاهر بهتری داره ولی سروصدای بيشتری توليد مي کنه...
من هم وسترن رو توصيه می کنم...
سلام
من یه ترنسند 320 و یه ماکستور 160 دارم.ماکستور زیاد جالب نیست و زیاد بکسکتور میکنه.ترنسد خیلی خوبه و ضد ضربه هم هست.3-4 ماه پیش 74000 تومان خریدم ولی الان ارزونتر شده.
موفق باشید
من هر نوع هارد بگی استفاده کردم
وسترن دیجیتال من از 1 متری افتاد هیچیش نشد
الان خودم 2 تا WD دارم که از هر دوشون راضی هستم
هم قیمتش عالیه و هم کیفیتش
بعد از وسترن دیجیتال سیگیت بهتره که من الان 1 TB سیگیت رو دارم
---
راستی شنیدم جدیدا 1 ترابایت portable اومده
واقعیه؟ چنده؟
عليرضا تارا
کاوه!
[EYES] [576 Megapixel Retina] [2 x Natural 22.3mm F3.2] [ISO 1 -800]
راستی شنیدم جدیدا 1 ترابایت portable اومده
واقعیه؟ چنده؟کد:http://www.bhphotovideo.com/c/product/651965-REG/Western_Digital_WDBABM0010BBK_NESN_1TB_My_Passport_Essential.htmlتو تبریز حدود 250 تومن قیمت گرفتمکد:http://store.westerndigital.com/store/wdus/en_US/DisplayProductDetailsPage/categoryID.26606200/parid.13092300/catid.13093000
WWW.GOGNUS.COM ► علی شادی
Gear List: Nikon D90 + 18-105vR + 50 1.4D + Sigma 10-20 + Manfrotto 190XPROB + 322RC2 & Panasonic FZ5
نمیدونم اون دوستمون چه جوابی دارن و چه مشکلی براشون پیش اومده ولی مشکلی که توی بعضی از هاردهای فروخته شده ی مرجوعی داریم ( بیشتر در مکستور و البته در بقیه هم هست ) مربوط به کپی و پیست کردن فایل ها هستش ....
به این صورت که موقع کپی و انتقال اطلاعات از PC به هارد هیچ مشکلی نیست ولی برای برداشت اطلاعات از روی هارد مشکل ایجاد میشه و با دو ارور مختلف و البته مشخص ارتباط قطع میشه و نمیشه دیتا رو منتقل کرد ... بعضی همکارها بهش بد سکتور میگن ! بعضی ها هم چیز خاصی نمیگن !! من علت دقیق این قضیه رو نمیدونم ولی مشخصا ایراد سخت افزاری مهمی هستش چون گارانتی هم اینها رو قبول میکنه .
بهر حال این اطلاعاتی بودش که من داشتم کاوه عزیز ... اگر اطلاعاتی دارید بیان کنید که هم من و همکارانم و هم اون دوستمون استفاده کنیم .
علامه
" Canon XXD + Some Stuffs "