سلام
جناب کامران نیا. چی شد؟
سلام
جناب کامران نیا. چی شد؟
سلامتحقیق در مورد چی؟ برند ؟ یا کلا استفاده از تکنولوژی SSD؟
در مورد خود تکنوژی SSD که نه ، برند و مدل و قیمت بالای غیر منطقی مثل همیشه ناسازگار با قیمت جهانی!
به OCZ Vertex 3 Max IOPS SATA III 2.5" SSD رسیدم که البته هنوز یافت نشده و مدل با IPOS کمترشو پیدا کردم حدود 380 !
هنوز در حال سبک و سنگشن کردنم. یه مساله دیگه اینه که شرکتی که سابقا OCZ رو گارانتی میکرده (احتمالا به خاطر تحریمی که تو سایت OCZ هم ذکر شده) دیگه گارانتی نمیکنه.
شرمنده مدیران که اینجا این بحث راه افتاد اگر زحمت انتقال رو بکشند ممنون خواهم بود.
سلام
چندروز پیش در حین عکاسی یکی از رم هام پر شد، بعد از پرشدن فکر کردم عوضشم کردم، در همین حین مموری رو فرمت کردم و 9 شات رو اون دوباره ثبت کردم، حالا میخواستم ببینم چطور میتونم اون عکسارو بازیابی کنم؟؟(همشونو)
ممنون از راهنماییاتون
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
1- باید از یه برنامه برای بازگرداندن استفاده کنید. انتخاب با شماست اگر پست های قبلی رو خوانده باشید چند تایی معرفی شده. یکیش r-studio هست.
2 - بدلیل اینکه شما ram را فرمت کرده اید برنامه های معمولی recovery عکس نمی تونند چیزی پیدا کنند.
3 - چون فرمت کرده اید چند تا از عکس ها به اندازه حجم 9 تا عکس ممکنه برنگرده. البته شاید
موفق باشید
سلام
ممنون از راهنمایی دوستان
من بابرنامه های زیر هرکار کردم نتونستم کاری بکنم کسی هست کمکم کنه؟!!
Recovery my files
recovery my photos
easy recovery
r-studio
getdata back
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
جناب اقبالی
بهر حال یکم دنگ و فنگ داره
برای r-studio - حالا دوستان گیر ندن که من تبلیغ می کنم
1 - بعد از اجرای برنامه روی درایوی که ram رو با ram reader شناخته right click کنید.
2 - scan
3- صرف چای - قهوه - عرقیات سنتی و غیر سنتی .... تا پایان کار
4 - حالا ببینید برنامه بخشهای recovery را با چه رنگهایی نشان می دهد.به زبون ساده
سبز : یعنی بیشتر فایلها بر می گرده
نارنجی : بعضی ها
قرمز : به چیزی امیدوار نباشید
5 - right clcik روی یکی از سبز ها که حجم بیشتری داره ( اگر یکی بود چه بهتر)
6 - انتخاب recover all files که همه را برمی گرداند یا open drive files که می توانید ببینید چی یه چیه بعد بازگردان نمایید به یه درایو دیگر
7 - اگر برگشت بخش 3 تاثیر مثبت داره اگر نه که منفی
امیدوارم که موفقیت آمیز باشه.
اگر با r-studioخود مشکل داشتید pm بزنید لینک دانلود براتون بدم
با برنامه های دیگر کار کردم. اما هیچ کدام قدرت این یکیو نداشتند.
با احترام
کمی با طنز همراه شد.