اینم تست کنید:
chkdsk M: /R
M اسم درایو هست (می تونید جایگزین کتید)
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
دوستان وقتی موقع ادیت با فتوشاپ تغیرات انجام شده را به جای Save as روی فایل اصلی Save کردیم چطوری میشه فایل اولیه رو بدست آورد؟
اگر پنجره عکس را بسته باشید دیگر فکر نکنم کاری بشود کرد ولی اگر پنجره باز است از طریق History می شود به حالت اول برگشت
بجای .............. ........ ، عکسی کافیست.
از دستور chkdsk استفاده کنید ، معمولا در این موارد جوابگوست.
وارد خط فرمان (cmd) بشید و دستور زیر را تایپ
کنید ، جای volume نام درایو خودتون رو بزارید.
CHKDSK [volume]/Fدرايو ntfs هست و اين دستورات عمل نكرد!اینم تست کنید:
chkdsk M: /R
M اسم درایو هست (می تونید جایگزین کتید)
ويندوز XP دارم ولي دستور كار نكرد.درایو من هم NTFS هستش اما این دستور براش کار می کنه.
اگر از ویندوز 7 استفاده می کنید CMD رو با استفاده ار Run As Administrator باز کنید.
درايوي كه قصد پاك كردن اطلاعاتش رو داشتم فرمت كردم و الان باز ميشه ولي درايو ديگه كه اطلاعات مهم داخلش هست خير
ويندوز كل درايو رو هم پر نشون ميده درصورتي كه پر نيست.
اسكن با HDD Regenrator هم كارساز نبود.!
ویرایش توسط M.Meghdari : Saturday 24 December 2011 در ساعت 12:14
بهتره اول سیستم رو Restore کنید به زمانی که درست بوده
به دو روز سه روز یا ........ قبل
Start>All Programs>Accessories>System Tools>System Restore
((دقت کنید با انجام اینکار ممکنه بعضی از برنامه هایی که نصب کردید طی مدتی که سیستمو به عقب می برید پاک بشن و یا فایل هایی که به تازگی روی هاردتون ریختید. که برای داشتن اونا بهتره فایلایی که مورد نیازتونه رو روی دسکتاپ یا داکیومنت منتقل کنید که به بعد از Resore پاک نشن))
هارد مورد نظر اكسترناله و با چند تا سيستم ديگه و ويندوز 7 هم تست كردم اما نتيجه نداد!بهتره اول سیستم رو Restore کنید به زمانی که درست بوده
به دو روز سه روز یا ........ قبل
بعيد مي دونم با Rertore درست بشه!
به این اکسترنالش دقت نکرده بودم!
ورژن Free این نرم افزار رو دانلود کنید فایلاتون به راحتی بازیابی میشن، اونوقت می تونید درایو رو فرمت کنید تا به حالت اولش برگرده: