اينجا هم آپلود كردم:
h++p://rapidshare.com/files/23875974/h-pr4159.zip
اينجا هم آپلود كردم:
h++p://rapidshare.com/files/23875974/h-pr4159.zip
Nikon D80 + Nikkor DX 18-70mm f/3.5-5.6G IF-ED
Canon A70
آقای اعتمادی از پاسخ سریعتان ممنون
آقای اعتمادی ممنون فقط پسورد میخواد و پسورد نعما را هم قبول نمی کنه.کد:اينجا هم آپلود كردم: h++p://rapidshare.com/files/23875974/h-pr4159.zip
بله من از همین لینک دانلود کردم اما بدون رجیستر کردن تا اخر فایلها راپیدا می کند و در انتها می گوید تنها نسخه رجیستر شده فایلها را بازیابی می کند و امکان سیو را می دهد.
درست شد. بسیار سپاس گزارم.
سلام
ظاهرا این تاپیک مدت هاست پستی نداشته منم با سرچ پیداش کردم نمی دونم شاید تاپیک دیگه ای هم باشه.
من امروز با مشکلی مواجه شدم یکی از فایل های رو که اشتباها پاک شده بود قصد بازیابی داشتم ولی در نهایت فایلی که بازیابی می شود با اینکه حجم عکس بازگردانده می شود، قابل دیدن نیست. راهی برای تعمیر این فایل وجود داره یا نه ؟
من با چند نرم افزار تست کردم همه همین فایل رو به من تحویل می دن که قابل نمایش نیست (نرم افزاری که در این تاپیک معرفی شده است رو هم تست کردم).
ACDSee می نویسه :
the source data format is not recognize
خیلی ممنون
محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی
سلام
عکسی که می خواهید آنزا بازیابی کنید چه فرمتی دارد؟ ( RAW ، Jpeg )
برخی از نرم افزارهای بازیابی اطلاعات فرمت فایل ها را نمی توانند درست تشخیص دهند و ممکن است مجبور باشید خودتان فایل را Rename کنید .
مثلا به جای پسوند .cr2 ، پسوند Tiff قرار میدهد.
اگر بدانید فرمت عکس ها چه بوده احتمالا میتوانید با Rename کردن آنها را ببنید.
موفق باشید.
خیلی ممنون
پسوند فایل ها jpg بوده است و نرم افزار هم به خوبی آن را تشخیص می دهد و از این نظر مشکلی ندارد و بسیاری از فایل ها هم به درستی بازیابی می شوند ولی دقیقا همان فایلی را که من لازم دارم پس از بازیابی قابل نمایش نیست.
فوتوشاپ این اخطار را می دهد :
من فکر می کنم این فایل به صورت ناقص بازیابی می شود و من هم نمی دونم نرم افزاری برای تعمیر این چنین فایل ها وجود دارد یا نه ؟
محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی