ممنون از لطفت
این شکلی میشه بعد از اسکن
1.JPG
امیدی هست؟!
ممنون از لطفت
این شکلی میشه بعد از اسکن
1.JPG
امیدی هست؟!
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
ممنون از شما جناب Viper همه ی عکسام برگشتن، تنها تفاوتی داره اینه که قالب عکسا بجای ****_IMG از شماره یک شروع شدن الی آخر......
شاد باشید......
با سلام
هارد یک ترابایتی پر از فایل-های ویدیویی با فرمت ts. به اشتباه فرمت شده
و شدیدا نیازمند راهنمایی دوستان هستم
سلام
فرمت سریع یا فرمت کامل؟
یک برنامه هست به نام Search and Recover، اول با این برنامه تست کنید. در یک سطح اولیه به دنبال فایلهای پاک شده میگردد و سرعت خوبی دارد. اگر نتیجه داد که هیچ، اگر نه باید رفت سراغ برنامههایی که عمیقتر جستجو میکنند اما زمان بیشتری میبرد.
با این برنامه تست بکنید،نتیجه را بفرمایید.
.
برنامه ای که من همیشه باهاش موفق بودم و چند بار اساسا نجاتم داده recover my files بوده.با این برنامه هم امتحان کنید.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
با سلام
من یک هاردم کلا فرمت شده با انواع نرم افزار تست کردم جواب نداد با pc3000 هم تست کردم کامل جواب نداد اما مشکل اینجاست پس از ریکاوری فایل ها وجود دارد ولی باز نمیشود و خراب شده خواستم ببینم کسی تجربه ای در این خصوص دارد که بتواند من را راهنمایی کند. میخواهم فایل های خراب شده را ترمیم یا درست بشه که باز بشه و عکس دیده بشه .
ممنونم یشم کمکم کنید.
سلام
از آن هم استفاده کردم ولی همان مشکل باز نشدن عکس هایی که ریکاوری شده وجود دارد
لطفا کمک کنید
ممنون
با سلام
من چند باری که چنین اتفاقی برام افتاد از برنامه GetDataBack استفاده کردم . تقریبا در این خصوص یکی از قویترین برنامه هاست ( تا جایی که من اطلاع دارم ) و نتایج خوبی هم ازش گرفتم
این هم لینک دانلودش
امیدوارم نتیجه خوبی حاصل بشه
ویرایش توسط peiman_h : Friday 23 December 2011 در ساعت 00:02 دلیل: اضافه کردن متن داخل پرانتز !!!
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده
سلام
یک هارد اکسترنال 500 دارم که دو تا درایو داره. قصدداشتم محتویات یکی از درایو ها رو پاک کنم (Delete می کردم) که اتصال هارد قطع شد و حالا که هارد رو وصل می کنم هیچکدوم از درایو ها رو باز نمیکنه و اخطار میده که:
M:\ is not accessible
The file or directory is corrupted and unreadble
اطلاعات درایو هم فایل های ویدیویی حجیمه.
راهی به جز بازیافت هست؟
نرم افزاری که بدون بازیافت بتونه هارد رو Rrpair کنه هست؟