President Barack Obama, First Lady Michelle Obama, and daughters Sasha and Malia, tour the Christ the Redeemer statue in Rio de Janeiro, Brazil, March 20, 2011. (Official White House Photo by Pete Souza)
President Barack Obama, First Lady Michelle Obama, and daughters Sasha and Malia, tour the Christ the Redeemer statue in Rio de Janeiro, Brazil, March 20, 2011. (Official White House Photo by Pete Souza)
به نظرم رسيد براي نمايش فضا سازي و توناليته زيبايي دارد
FD master
درود
از بابت آف تاپیک پوزش می طلبم ولی واقعا نمی تونستم تذکر ندم . مسعود جان ، عکسی که از میرزای جنگلی لینک کردی شاید 10 نکته ی مثبت داشته باشه ولی در کنارش هزار نکته ی منفی وجود داره . بدترین نکته ی منفی عکس "رواج خشونته" . بنده اصلا کاری ندارم که عکس سیاسی هست یا نیست (اصولا با سیاسی کاری مشکلی ندارم) . چیزی که منو خیلی اذیت می کنه ، درجه ای از خشونته که با حالتی لجام گسیخته داره به انواع عواطف و احساسات انسانی می تازه .
از زحمتی که برای گذاشتن این عکس کشیدی سپاسگذارم ولی از مدیران محترم تقاضای فوق العاده عاجل دارم که در کنار حذف این تذکر ، لینک ایشون رو هم حذف کنند . بی شک موضوعاتی زیباتر از کشتار و خونریزی هم برای لینک کردن وجود داره . یک بار دیگه هم از بینندگان و هم از مولف عزیز مطلب به خاطر این آف تاپیک پوزش می طلبم .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
سلام.امروزه مهم ترین روش خلق آثار سورئال ، جلوه های گرافیکیه .
با عنايت به اينكه يك سورئال طبيعي (خروجي خود دوربين ) تفكر بالايي رو ميطلبه و در عين حال عمليست، بنده همواره براي آن ارزش بسيار بالاتري قائلم.
FD master
این عکس ها اتفاقا ربط زیادی به عکاسی پیدا نمیکنند. مثل این میمونه که این عکس ها رو در سایت های سفال گری نمایش بدیم و بگیم اصول اولیه سفال گری در این عکس ها رعایت شده
گرافیک
عکاسی
فوتو مونتاژ
مباحث جدایی هستند و اگر چه امروزه تفکیک اونها کمی سخت شده اما هنوز هم علوم جداگانه ای هستند که به دانش جداگانه ای هم نیاز دارند
کدام عکاس با شرکت در کلاس های عکاسی میتونه همچین اثری رو بوجود بیاره :
ضمن اینکه لزومی نداره ما هر چیزی که در جستجوی گوگل پیدا کردیم به عنوان بهترین عکس در اینجا معرفی کنیم.
درود
دیدگاه شما کاملا صحیح و محترمه و من صحبتی روی اون نخواهم گذاشت . ولیکن بگذارید قضیه رو از زاویه ی دیگری بررسی کنم . به نظر شما برای خلق چنین اثری ، باید چکار کنیم ؟ آیا فقط با گرافیک میشه چنین اثری خلق کرد ؟ قطعا خیر . جناب دلباز ؛ قرار نیست ما اینجا چیزی رو از دیگری تفکیک کنیم و برای هنر مرز قائل بشیم .
هنر به معنای انتقال مفهوم در قالبی چشم گیر و زیبا به دیدگان بیننده هست . به عقیده ی من ، هنرمند برای رسیدن به این مهم ، از هر ابزاری که به اون نیازمنده باید بهره ببره . این سبک و روش و استفاده از تکنیک های گوناگون ، به هیچ عنوان نه ناقض هنره و نه شکستن حریم ها محسوب میشه . عکاسی که فقط چکاندن دکمه ی شاتر نیست ؛ هر هنری اگر از مرحله ی فشردن دکمه ی شاتر آغاز و به تصویری قابل رویت بر سطح ختم بشه ، عکاسی نام داره . این بحث ، در میان هنرمندان دنباله ی بسیار دور درازی دارد . آنچه در سطور فوق بیان شد ، چکیده ای عقاید بنده هست . شما هم مطمئنا در پذیرش یا عدم پذیرششان مختارید .
اگر من جای شما بودم ، یک کاربر رو برای nامین بار به گزاره هایی نظیر صحبت های فوق ارجاع نمی دادم . ولیکن اشکال نداره . من اینجا همه ی دوستان عزیزم و تکت تک کاربران رو دوست دارم . نظر همه ی شما هم یقینا برای من محترمه .ضمن اینکه لزومی نداره ما هر چیزی که در جستجوی گوگل پیدا کردیم به عنوان بهترین عکس در اینجا معرفی کنیم.
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
عکاسی جنگ در سایت خودمان هم هست ! بفرماید این را هم از دم پاک کنند ! ان هم ثبت حماسه هست، این هم !
عکس را که نمیشود محدود کرد به گل و بلبل و...!
ان عکس کودک افریقایی که کرکس بالای سرش نشسته منتظر مرگش هست ،را هم لابد نباید جهانی میکردند! چون بر احساسات می تازد؟هزاران عکس تاریخی و خبری از این دست !
بنده هم با ترویج خشونت مخالف هستم و و عکس های خشونت امیز پر از خون را نفی میکنم ! ولی نه در حدی که عکس های تاریخی و مهم را نادیده بگیرم !
اینها هم لازم هستند برای جامعه ! مانند تصاویر وحشتناک تصادفات جاده ای که تلویزیون با کمی سانسور نمایش میدهد ! یا همین خودرو های مچاله شده که در پلیس راه ها هست!
عکس ارسال شده یک عکس تاریخی از یک رویداد تاریخی است ! ربطش به سیاست را هم نمیدانم ! چون اصلا سیاسی نیستم !دیدگاه سیاسی هم پشت ارسال این عکس نبوده!
میرزا کوچک خان جنگلی هم فلانی ! نیست میرزا کوچک خان است .
از همه عذر میخواهم . نمیخواستم جوابی بدهم ولی پا فشاری زیادی شد.
اگر لازم دیدید کلا پاکش کنید .(البته بعد از رویت شدن توسط دوستان)
مسعود بیرامی
Jhowan photography