Before Stanley Kubrick Was Famous He Took These Stunning Photos Of New York In The 1940s
http://www.businessinsider.com/befor...0s-2012-3?op=1
عکسهای بیشتر:
نام اثر : Blue Season
نام خالق :Philippe Sainte-Laudy
اکثر کارهای ایشون ترکیبی از عکس و گرافیک هست (بر پایه عکس نه صرفا گرافیک) ولی در کل عکاس منظره هستند
---
برای آگاهی خودم برای پست های بعدی این سوال رو میکنم چون دیدم قبلا هم عکسی که setup داشته مورد سوال قرار گرفت, آیا در این تاپیک فقط عکس هایی با استانداردی شبیه به فتوژونالیسم باید قرار داد ؟
خیر ... بنده که برای این تاپیک تعیین و تکلیفی نمیکنم.
قضیه این است، بنا به کارکرد آموزشی فروم و خصوصا چنین تاپیک هایی، به نظر من، برای بیشتر کردن بار آموزشی باید اطلاعات خاص هر عکس باید داده شود. عکاس، فتوبلاگ، شرایط عکس و ... وقتی صحبت از عکس است و هیچ توضیحی هم داده نشود، ممکن است دیگران بر پایه فرض عکس بودن پیش بروند. این اثر اثری زیباست، اما به نظر بنده گرافیک بودنش بر عکس بودنش می چربد. با این حال حتی اگر قید می شد اشکالی بر آن وارد نبود.
با احتساب این توضیحات، فکر کنم دلیل دو سوال بنده در مورد این عکس و عکس قبلی که فرمودید مشخص شده باشد.
یه عکس بالای صفحه گذاشتم.
به گمانم حداقل استاندارد لازم برای گذاشتن عکس در این تاپیک است.
غیر از رعایت عنوان تاپیک که یک عکس خوب و یا مجموعه عکس خوب در هفته است، نام عکاس، عنوان عکس در صورتی که وجود دارد. منبعی که عکس را در آن دیدید. را معرفی کنید.
اگر اطلاعات دیگری چون اگزیف و یا وبسایت رسمی عکاس و ... در دسترس باشد چه بهتر.
در غیر این صورت تاپیک کارکرد مثبتی نخواهد داشت.