از نظر من بهتره از قبل یک توضیح کوتاهی در مورد عکس بدن و عکس رو به صورت لینک بزارن
مثل دوست خوبی که از مجموعه عکس اسید پاشی قرار دادن از قبل توضیح دادن
چون من از اینجور صحنها خوشم نمیاد ندیدم
از نظر من بهتره از قبل یک توضیح کوتاهی در مورد عکس بدن و عکس رو به صورت لینک بزارن
مثل دوست خوبی که از مجموعه عکس اسید پاشی قرار دادن از قبل توضیح دادن
چون من از اینجور صحنها خوشم نمیاد ندیدم
وکاپا از لحظه کشته شدن رزمنده اسپانیائی گرفته اندخوب نیست فقط چو عکسی را کاپا گرفته بگوییم مکانیکی نبوده و دارای دیدگاه هنری در فاجعهست و بقیه نه. خوب این که گفتید یعنی چی دقیقا؟ مرگ هنرمندانه بوده؟ کشتن هنرمندانه بوده؟ و یا گاوبندی با نیروهای فرانکو! کادربندی؟ عمق میدان؟ چه نگاهی در تصویر کاپا بوده که در این نبوده؟ فعلن در مورد صحت روایت برخی از عکسهای کاپا همچون آن عکس معروف تردید وجود دارد.که در آنها عکاس فقط به ثبت مکانیکی واقعه ای (که خود واقعه به تنهائی فاجعه آمیز است) بسنده نکرده و به عبارتی مرعوب عمق فاجعه نشده بلکه با وجود این که جانش در خطر مرگ بوده است دیدگاه هنری و نگاه ویژه خود را از وضعیت موجود ثبت کرده است.
سلام
به نظرم در آن عکس خاص کاپا، اگر حافظه درست یاری کند، توقف ناگهانی حرکت ( و زندگی) مرد (که به نظرم با فریز نشدن کامل سوژه در عکس حاصل شده)، حالت شکننده ایستاده مرد که در لحظه ی آغاز سقوط و مرگ ثبت شده است، وضعیت نه مرده، نه زنده او (که به نظرم هنوز زندگی را می توان در او دید) شاید باعث ویژگی این عکس شده باشد. ضمناً من تا سال ها نمی دانستم عکاس آن عکس کاپاست یا اصلاً عکس مشهوری است ولی عکس قویاً در ذهنم نشسته بود و به نظرم آن عکس قطعاً با خیل عکس جنازه های افتاده بر زمین که مرتباً می بینیم تفاوت دارد. در خصوص صحت روایت عکس های کاپا چیزی نمی دانم.
ارادتمند
یکی از حیات وحش کارای خوب که به نظرم کاراش تنوع زیادی داره Tejas Soni
9999.jpg
ادرس صفحه گالریش تو فیس بوک https://www.facebook.com/tejassoni/photos_albums
خیلی هاش فوق العاده ان
هادی . م
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
اثر Dave Wood
Untitled-2.jpg
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
حس معنویت را با نورسنجی صحیح و کنتراست مناسب به تصویر کشیده است. درست همون هدفی که این معماری دنبال می کرد.
ثبتی زیبا
f.jpg
عکاس : ؟