با اجازه اساتید
با اجازه اساتید
حامد چرخ انداز
خوب. امسال به نظرم بهتر از پارسال عکاسی کردهام. و تعداد عکسهایی که از نظر خودم خوب هستند، خیلی بیشتر از پارسال هستند. مخصوصا اینکه به واسطهی خدمت سربازی، در شرایط خوبی هم نبودم.
ولی کلا بین تمام تحفههایی! که دارم، نسبت به این عکس علاقهی خاصی دارم.
سلام.
توی تمام مدتی که عکاسی می کنم (که البته مدت زیادیم نیست) فقط یه عکس هست که خیلی دوسش دارم و وقتی نگاش می کنم احساس ارامش می کنم.این عکسو میفرستم انشالله شما هم بپسندین.
با سلام
همیشه هدفم این بوده که از فضا ها ( موقعیت ها و سوژه ها) ی که همه ازشون عکس میگیرن یا از کنارش رد میشن با خلاقیت یه عکس متفاوت بگیرم ...
(هنوز در حد شعار هست و تا عمل خیلی راه مانده)
شیراز - نارنجستان قوام
ویرایش توسط ARASH II : Friday 12 March 2010 در ساعت 11:17 دلیل: تغییر لینک عکس
آرش زمانی5DII A7RII ✗
یکی از عکسهایی که دوستش دارم ، انگار همین دیروز بود
اصغـرمحمـدی
شايد اين پانوراما جذابيتي که جناب روشن در پستي تذکر داده بودند نداشته باشه و حتي معايب زيادي داشته باشه اما خودم خيلي دوستش دارم چون: اين عکس تجمع چند هزار نفري مردم در روز عاشورا در مزار شهداي شهر خودمون رو نشون ميده و شايد ديگه چنين صحنه اي با اين افراد تکرار نشه و خيلي ها از اين جمع سال ديگه و سالهاي بعد نباشن.:(
در سايز اصلي عکس(150*50) چهره ها کاملاً قابل تشخيصه و بعد از چاپ با اقبال عمومي زيادي روبرو شد و به نظر خودم بهترين ثبت من در يک سال گذشته است.
راستش در مقابل عکس های حرفه ای دوستان عکس های من کلمه بدترین هم از سرش زیادیه!
ولی خوب خودم این عکس رو به خاطر فضای دلگیر برفی که اون روز داشت رو دوست دارم.هر چند با موبایل گرفته شده.
عکس:محوطه دانشگاه تبریز
Samsung Nx2000
به نظر من این عکس بهترین عکسم هست که توی این 11 ماهی است که دوربین دارم.
اینجا هم پست کرده بودم ... منتها ادیت کمی متفاوت تر شده و سعی کردم که از نکات کارگاه استفاده کنم. ( اگه چیز جالبی از آب در نیومد قسمتیش به خاطر کنتراست پایین مونیتور فعلیم هست. )
ممنون از همه شما دوستان خوب و مدیران محترم بابت پیشرفتی که در سیر عکس هام تو این یک سال حس می کنم.
برای من یکی از بهترینهاست..
کد:http://piczasso.com/i/x1peri.jpg
افتتاحیه تونل توحید
ویرایش توسط farhad44 : Friday 12 March 2010 در ساعت 17:53 دلیل: حجم عكس 1.2 مگابايت بود