سلام
ضمن تشکر از همه بزرگوارانی که تجارب ارزشمند خود را در اینجا منتشر می کنند ، برای همه دوستان عزیز سالی پر خیر و برکت و سرشار از سوژه های ناب عکاسی را آرزومندم.
سلام
ضمن تشکر از همه بزرگوارانی که تجارب ارزشمند خود را در اینجا منتشر می کنند ، برای همه دوستان عزیز سالی پر خیر و برکت و سرشار از سوژه های ناب عکاسی را آرزومندم.
_DSC3532_AK.jpg
این عکس داستانی خاطرهانگیز به دنبال دارد، داستان آشنا شدن با گروه طبیعتگردی بسیار خوبی پس از سرخوردگی از تعطیل شدن گروه خودمان. داستان اولین همراهی با این گروه، داستان دستگیر شدن توسط پلیس به علت ورود به منطقه سوباتان به صورت مختلط! و داستان اولین سفر با فردی عجیب و ...
به شخصه فکر نمیکردم خاطرهای از این سفر بماند چه برسد به چند عکس که یکی از بهترینشان این عکس از کودک زیبای تالشی باشد...
ویرایش توسط smohammad.miri : Friday 1 March 2013 در ساعت 21:11 دلیل: غلط املایی
سلام به همه دوستان...
امسال برای من سال بسیار خوبی بود. کلی سفر رفتم و عکس خوب گرفتم، امیدوارم سال آینده هم این امر ادامه داشته باشه...
پیشاپیش سال نو مبارک...
IMG_2000.jpg
البته من امسال عکس های خوب زیادی گرفتم. ولی این یکی برام از همه خاطره انگیز تره.
« مـهدا سـالاری »
من گره خواهم زد ، چشمان را با خورشيد ، دل ها را با عشق ، سايه ها را با آب ، شاخه ها را با باد . . .
امین حق شناس
با سلام، امسال خيلي فرصت نشد عكاسي كنم، ولي اين يكي رو خيلي دوست دارم. محل عكس: بندر انزلي
TREES IN GOLDEN SPACE.jpg
البته میتونست بهتر باشهCamera
به غیر از برخی پرتره هام ، این کار را دوست دارم :
نمایش آنتوان و شازده کوچولو .
DSC_1447re01.jpg
سلام به همه اساتید
Amin-ShirAli---Fine-Art-03.jpg
D90 + 18-105 + 24 f2.8D + 60 f2.8D + 105 f2.8G
سلام
احتمالا وقتی یه بچه گربه ی یتیم و آواره ی آدم گریز که انگار نسبت به همه ی عالم بی اعتماده ، بعد از چند ماه ابراز محبت و ... تا 20 سانتیمتری پنجره اتاق شما بیاد و چند دقیقه توی چشم شما زل بزنه ، اونقدر شما خوشحال میشید که این عکس بشه بهترین عکسی که در سال گرفتید.
DSCF2652aab.JPG