یك اسنپ شات که دوستش دارم (با ۱۰۵-۱۸). امیدوارم شما هم دوست داشته باشید.
DSC_8329_1.jpg
یك اسنپ شات که دوستش دارم (با ۱۰۵-۱۸). امیدوارم شما هم دوست داشته باشید.
DSC_8329_1.jpg
ویرایش توسط aidin594 : Tuesday 26 February 2013 در ساعت 21:02
سلام به همه.هرچندانتخاب کردن یک عکس از بین همه ی عکسهایم به عنوان بهترین عکس سال آسان نیست اما فکر کنم این عکس که به جشنواره ی خیام راه پیدا کرد از بقیه شایسته تر باشد. پیشاپیش سال نو را به همگی تبریک عرض میکنم
IMG_2228-2 copy.jpg
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
شاید این باشه .... ولی می دونم هنوز بهترین عکسمو نگرفتم!
ویرایش توسط mahmood_bbc : Tuesday 26 February 2013 در ساعت 22:09
تقریباً بهترین عکسامو نیمه اول امسال گرفتم و روزای خوبی برای عکاسی داشتم بر خلاف نیمه دوم!
این عکسم بخاطر حس خوبی که بهم میده خیلی دوست دارم
به امید روزهای بهتر و آینده ای روشن تر! در سال جدید
مهدی روجایی
راستش انتخاب یک عکس به عنوان بهترین عکس در سال خیلی سخته مخصوصا که اگر عکسهای زیادی گرفته باشی این عکس رو چون حس خوبی نسبت بهش دارم انتخاب کردم ...
377744_294351764023805_1335951956_n.jpg
ویرایش توسط alireza orang : Tuesday 26 February 2013 در ساعت 23:31 دلیل: حذف عکسهای اضافی
با سلام
چند ماهی هست که به خاطر مشغله و گرفتاریهای خاصِ امسال فرصت مشق و تمرین نداشتم . و عکس زیر که در سفری به کویر مرنجاب همراه تعدادی
از اعضای خانه عکاسان البرز ( در معیت کاوه قبادی عزیز ) گرفتم برام تداعی کننده آرامش خاصیه .
به امید داشتن فرصت های بیشتر در سال آینده و آرزوی موفقیت و سلامتی برای تک تک دوستان و همچنین تبریک زود هنگام به مناسبت فرا رسیدن سال نو
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده
توضیح کوتاهی برای عکس برای این تاپیک تقریباً به صورت رسم در آمده و خیلی جذاب است. دوستان تبریک سال نو را نگه دارید برای تاپیک خودش که روز های آخر باز می شود. عکس های سال های پیش را نگاه میکردم و به نظرم جالب آمد. مخصوصاً به دوستان تازه فروم پیشنهاد می کنم نگاه کنند.
سلام
دوستان یکدفعه دیگر به این نوشته دکتر روشن در این تاپیک توجه داشته باشند :
مخصوصا قسمت بولد شده
نوشته اصلی توسط nmroshan
طبق روال اسفندهای هر سال، تاپیک بهترین عکس سال شما باز شد.
-هدف این تاپیک:
الف) تشویق به مرور عکسهای سال گذشته
ب) تمرین انتخاب بهترین عکس شخصی
ج) ایجاد یک تاپیک حاوی عکسهای خیلی خوب که دیدنش در پایان هر سال لذت بخش و جذاب باشد.
- لطفا فقط و فقط یک عکس را به نمایش بگذارید.
- این عکس مشخص کننده بهترین کار شما در سال گذشته خواهد بود.
- اگر عکس خوبی ندارید، یا نمیتوانید یک عکس را به عنوان بهترین عکس انتخاب کنید، عکسی را ارسال نکنید.
- اگر یک مجموعه عکس منسجم و خوب دارید ( با توجه به تعاربف مجموعه عکس) میتوانید یک مجموعه عکس ارسال کنید. در سایر موارد فقط یک عکس ارسال کنید.
- لطفا عکس را در فروم آپلود کنید که با گذشت زمان، از بین نرود.
شاد باشید.....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
شاید نشه گفت بهترین عکس ولی این بهترین تلاشم در این سال بوده....
این عکس رو تقدیم میکنم به تمام اعضای پر مهر سایت عکاسی که تمام آموخته هایم از عکاسی رو مدیون این سایت و اعضای خوبش هستم...
Garma-bedar.jpg
روزهای اولی که عکسی رو سایت عکس میفرستادم و تایید نمیشد کلی سعی میکردم که عکس بهتر بگیرم بعد اگه تایید میشد و چند تا تشکر هم میخورد کلی ذوق میکردم...از آذر پارسال که عضو سایت شدم تا به امروز خیلی چیزها یاد گرفتم و خارج از دنیای مجازی دوستان خیلی خوبی پیدا کردم ....ممنون از شما اساتید و دوستانم در این سایت....
مسعود مهری
سلام بر دوستان
در بین عکس های کویری امسال، این یکی رو کمی بیشتر از بقیه دوست دارم...