صفحه 47 از 76 نخستنخست ... 37 43 44 45 46 47 48 49 50 51 57 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 461 تا 470 , از مجموع 760
Like Tree39791تشکر

موضوع: بهترين عكس شما، در سالي كه گذشت

كاربر همراه F.KamranNia آواتار ها
    تشکر کرده
    5191

سلام
    امسال به دلیل مشکلی که داشتم و همچنان هم ادامه داره فرصت های کمتری برای عکاسی داشتم و همین هم باعث شد که از
    فرصت ها نهایت استفاده رو ببرم . مثل همیشه از مصاحبت با همه دوستان و اساتید لذت بردم و امیدوارم این جمع پایدار بمونه و پربارتر
    از گذشته به کارش ادامه بده .
    موفق و پیروز باشید.

nmroshan، Arash، Amir Mohebi و 104 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه lamagra آواتار ها
    تشکر کرده
    12097

امسال یکی از بهترین سالهای عمرم بود! علیرغم اینکه نیمه اول اون به سختی و بیماری گذشت بسیار پر بار بود و به شدت از اون راضی ام.
    همینطور سال بهتری بود از بابت عکاسی.البته نیمه اول سال تقریبا عکاسی نکردم! اما از اوایل پاییز بهتر بود و میتونم بگم بالاخره عکاسی با فکر و ایده قبلی برای من شروع شد.
    در پایان سال هم فول فریم خریدم که از بابتش خوشحالم گرچه دلم برای 16-8 تنگ میشه
    از میون عکسهام این رو دوست دارم
    IMG_5878.jpg
    nmroshan، Arash، Amir Mohebi و 125 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
    عقیل احمدی

Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تشکر کرده
    13646

امسال یکی از عکسهای شبم رو به عنوان بهترین عکس خودم انتخاب میکنم.
    عکاسی شب همیشه برای من به چند دلیل بسیار جذاب بوده.اول اینکه شب زنده داری رو دوست دارم.خصوصا وقتی که این شب زنده داری در طبیعت و به همراه دوستان باشه.
    دلیل دیگر این که خروجی این کارها بر خلاف سایر عکسهای دیجیتال نه تنها در همون لحظه قابل مشاهده نیست بلکه کل این پروسه از ثبت تا ویرایش و رسیدن به خروجی اولیه به چندین ساعت زمان نیاز دارد.
    همیشه یک حس هیجان و کنجکاوی برای دیدن نتیجه هست که بعضی وقتها باعث میشه بعد از یک شب تا صبح بی خوابی برای ثبت عکس،چند ساعتی هم برای رسیدن به خروجی اولیه وقت گذاشت که همیشه هم دیدن نتیجه کار این خواهد بود :

البته این همیشه به دلیل خوبی خروجی کار نیست،درست کار نکردن ریموت،تکان خوردن سه پایه،اشکال در فکوس یا نورسنجی و ... میتواند کل زحمات را بی نتیجه کند که البته شکر خدا این موارد برایم بسیار کم پیش آمده است.
    ولی نتیجه این عکس با توجه به تفاوتی که در تنظیمات و لنز با بقیه عکسهای شبم داشت نتیجه بسیار دلنشینی برایم داشت.
    nmroshan، Arash، Amir Mohebi و 142 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    مسعود مبین علی

about.me
    instagram

كاربر همراه Hoda Zaeimi آواتار ها
    تشکر کرده
    2372

سلام
    پیشاپیش بابت ساختار شکنی در ارسال عکس عذرخواهی میکنم و امیدوارم که این آخرسالی توسط مدیران بن نشم
    سال 91 برای من سال بسیار عجیب و پر از حوادث غیر منتظره ای بود که اصلی ترینش هم به نوعی به عکاسی مرتبط میشه و اون هم آشنایی با یکی از عکاسان عزیز و در نهایت
    خلاصه که نمیدونم چطور شد که اینطور شد اما تصمیم گرفتیم که دقیقا از اولین روز آشناییمون تمام اتفاقاتی که رخ میده و جاهایی که میریم و کارهایی رو که انجام میدیم به صورت تصویری ثبت کنیم و نتیجه اش هم تا امروز شده یک آرشیو پر از عکسهای مختلف و جورواجور و گاها با مزه(که حتی گاهی بعضی هاشون واقعا به ظاهر بی اهمیت به نظر میاد) اما هر کدومشون برای خودشون یک داستان پر ماجرا داره،مثل خیلی از روزهای زندگیمون که پر بوده از اتفاقات خوب و بدی که شاید الان حتی یادمون هم نباشه.یک آرشیو از اولین ها، اولین سفر مشترک،اولین فالوده خوردن مشترک،اولین افطاری قاتی پاتی خوردن،اولین عکاسی محرم و کلی اولین های دیگر....
    و اما در کنار تمام این ثبت ها کلی هم چک و چونه میزدیم در مورد عکاسی و خلاصه یک نفر پیدا شد که من بتونم یه کله در مورد عکاسی باهاش صحبت کنم و اون بنده خدا هم خسته نشه و پابه پای من در بحث شرکت کنه ولی آخرشم من نتونستم ایشون رو قانع کنم که 7D به مراتب بهتر از 5D MII هست

و اما شاید بتونم بگم که این بزرگترین و بهترین اتفاق زندگیم رو به نوعی مدیون سایت عکاسی هستم
    امیدوارم که سال جدید برای همه شما عزیزان سالی باشه پر از اتفاقات زیبا و دوست داشتنی و سالی پر از عکسهای خوب و ماندگار

ببخشید اگر این پست یه کم فیلم هندی شد
    nmroshan، Arash، ME و 140 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد

instagram: hoda.zaeimi

كاربر همراه M-ESMAILZADEH آواتار ها
    تشکر کرده
    1583

سلام به همه دوستان
    تا چند روز دیگر سال 1391 به پایان خواهد رسید و لحظات سپری شده در آن به خاطره های خوب و بد تبدیل خواهند شد . سال 91 برای من از هر جهت بهتر از سال 90 بود . پا در عرصه های جدید گذاشتن و داشتن تجربه هایی جدید در این سال برایم لذتبخش تر از سال های پیش بود . در نیمه اول سال سفر های بسیاری داشتم و حالا و بعد ها ، همه شان خاطره های خوبی در ذهن من هستند . فکر می کنم امسال تغییرات مثبت و رو به رشد بسیاری داشته ام و امیدوارم همانطور که سال 91 برای من بهتر از سال 90 بود . سال 92 نیز بهتر از 91 باشد و بتوانم در مسیر انتخاب هایی که امسال انجام داده ام در سال آینده به خوبی حرکت کنم . بدترین با بهترین همیشه نسبی هستند و ممکن است دوستان عکسی که از بنده در این تایپیک می بینند مورد انتظارشان نباشد و عکس های بهتری از من را قبلا دیده باشند . در هر حال این عکس را بخاطر علاقه بسیار به دریاچه ارومیه ، مورد استقبال قرار گرفتن آن در فروم و بین سایر دوستان و راهیابی اش به مرحله نهایی جشنواره بین المللی عکس خیام 2013 برای این تاپیک انتخاب می کنم .

Esmailzadeh.jpg

در آخر ،
    امیدوارم همه دوستان سال خوبی را پیش رو داشته باشند .
    از مدیران و همه دوستانی که جهت حفظ و بقای تالار گفتگوی سایت عکاسی زحمت می کشند ، نهایت تشکر و قدردانی را دارم .
    nmroshan، Arash، A_Maddah و 91 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    8836

اينو با موضوع " اميد و نا اميدي " براي تاپيك فاين آرت گرفته بودم هنوزم دوسش دارم...
    شكستن اون جاشمعي هم حكايتي دارد كه از حوصله اين تاپيك خارجه

nmroshan، Arash، Persian و 90 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه Kavian.Karimi آواتار ها
    تشکر کرده
    6007

سلام
    به جهت گذراندن خدمت سربازی،امسال تا اینجا برای من سال طاقت فرسایی بوده...البته بالاخره تابستان دوربین دست دومی خریداری کردم و بعد از ظهر ها اگر فرصتی دست می داد تو خیابان ها عکاسی می کردم...با شروع فصل پاییز و کوتاه شدن روزها متاسفانه همان چند ساعت فرصت عکاسی رو از دست دادم که همراه شد با کمی کاهش انگیزه ...امیدوارم سال جدید بتونم همراه با برنامه ریزی و هدف عکاسی کنم تا شرایطِ کسل کننده و یکنواختِ دوران خدمت رو به شکلی قابل تحمل کنم...
    جا داره اینجا از زحمات مدیران سایت عکاسی نهایت تشکر رو کنم و پیشاپیش سال خوشایندی رو برای همه ی اعضای فروم آرزومندم...
    nmroshan، Arash، A_Maddah و 60 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاویان کریمی Instagram

كاربر همراه ALI.Barutkub آواتار ها
    تشکر کرده
    1156

سلام بر دوستان عزیزتر از جان،
    سال 91 هم مثل 38 سال گذشته عمرم گذشت (البته این چند روز آخر هم خودش چند رووووووزه!)
    امسال هم طبق روال چند سال اخیر، یکی دو سفر عکاسی (مثل همیشه تنها!) داشتم و سری به کویر مرنجاب زدم و شاید بهترین عکسم اینی باشه که می بینید :

12.09.03 180046_W3.jpg

علتش هم اینه که در 1X پذیرفته شد. ماجراش هم این بود که بعد از کلی دردسر عضویت در این سایت و پرداخت مبلغی ناچیز! بابت حق عضویت یکساله، این جزو اولین سری عکس هایی بود که گذاشتم و سریعاً هم پذیرفته شد... ما هم خیال کردیم بعله دیگه حتماً هفته ای یک عکس رو برای پابلیش داریم... غافل از این که بعد از اون حدود 30 تا از عکس های خوبم رو گذاشتم و هنوز هیچ کدومشون پذیرفته نشد. البته بیشتر این عکس ها در گروه معماری سنتی از بافت های تاریخی یزد و کاشان و ... بودند که گویا کیوریتورهای 1X چندان علاقه ای به چنین عکس هایی ندارند. به هر حال فعلاً از رو نمی ریم و سعی خودمون رو می کنیم ... امیدوارم سال آینده همین موقع اگر عمری به دنیا داشتیم، آمار بهتری ارائه کنیم (((-:
    سال پیش روی خوبی رو براتون آرزو می کنم ، موفق باشید.

كاربر آشنا Dejavu آواتار ها
    تشکر کرده
    96

سلام به همه دوستان
    پیشاپیش سال نو مبارک

DSC_7486.jpg
    nmroshan، A_Maddah، K_NMT و 69 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    سعید سعیدی

كاربر فعال artara74 آواتار ها
    تشکر کرده
    1113

امسال از لحاظ عکاسی سال خوبی نبود، سالی بود که فقط آرزوی عکس گرفتن داشتم و فرصت برای این کار بسیار کم بود به خاطر کنکور و با از دست دادن لنزم دیگه واقعا دستم بسته شد و خیلی کم تونستم عکس بگیرم.

معمولا بهترین عکس یک سال جدا از زیبایی خاطره و حس پشت پرده ی زیبایی هم داره.

پیشاپیش سال نوتون مبارک باشه.
    برای کنکور منم دعا کنید
    nmroshan، Persian، A_Maddah و 53 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    عليرضا تارا

صفحه 47 از 76 نخستنخست ... 37 43 44 45 46 47 48 49 50 51 57 ... آخرینآخرین