امسال سال عکاسی خوبی بود. هیچ سالی انقدر زیاد سفر نرفته بودم! انقدر عکس گرفتم که هنوز حوصله نکردم بعضی هاشونو ادیت کنم!
DSC_0266.jpg
امسال سال عکاسی خوبی بود. هیچ سالی انقدر زیاد سفر نرفته بودم! انقدر عکس گرفتم که هنوز حوصله نکردم بعضی هاشونو ادیت کنم!
DSC_0266.jpg
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
سلام
بنده تازه امسال اولین دوربین دیجیتالم را خریدم و قبل از آن اصلا تجربه عکاسی اصولی نداشتم. به همین دلیل خیلی عکسهای خوب و جالبی نتوانستم ثبت کنم. عکس زیر را خیلی دوست دارم اما متأسفانه به خاطر ناآگاهی از مشخصات و جزئیات ژانر طبیعت، در بخش عکاسی از طبیعت ارسالش کردم و تأیید نشد!
ممنون که بنده را تحمل میکنید.
Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700
7815165152_ba3baacd5b_z.jpg
اچ دی آر توسط فتومتیکس... سه شات... ساعت 6 صبح... جاده ساری-قائمشهر (مازندران)
از اونایی هست که دوست دارم چاپش کنم اما از ترس قیمتهای نجومی و تورم موجود سراغ اینکار نرفتم.... :(
به یزدان اگر ما خرد داشتیم / کجا این سر انجام بد داشتیم
...متاسفانه امسال سال خوبی برایم نبود!
امسال ,یکی از بهترین دوستان تمام دوران زندگیم را در حین برگشت از یک سفر عکاسی و در اثر تصادف رانندگی از دست دادم
حتی کسب جایزه دوم جشنواره ملی عکس طبیعت ایران در سال جاری نیز نتوانست ذره ای از اندوه و دلتنگیهایم را...........
این حادثه از دو جهت عکاسیم را تحت الشعاع قرار داد نخست آنکه بهترین دوست ,یار و همراه سفرهای عکاسیم را از دست دادم
در وحله دوم بر اثر جراحاتی که متعاقب آن حادثه بر من وارد شد و عمل جراحی که بر روی پایم انجام گرفت... مجبور بودم بیش از شش ماه از طول سال را از عکاسی بدور باشم
هر چند که جسته و گریخته سفرهای عکاسی همراه با برخی دوستان داشتم که البته بیشتر جنبه تقویت روحیه داشت تا عکاسی و این لطف دوستان بود که در آن روزهای سخت فراموشم نکردند و به یادم بودند ,از جمله سفر پاییزی اسالم که در این سفر بیشتر نقش هم صحبتی با دوستان را داشتم تا همراه و عکاس.. ,باری
امسال عکسی که قابل ارایه کردن باشد ,حداقل آن چیزی که مورد تایید خودم باشد ,ندارم
ولی میخواستم از این فرصت استفاده کنم و از تمامی دوستان خصوصا اعضاء سایت عکاسی که به هر نحوی مرا در آن روزهای سخت تنها نگذاشتند و به یادم بودند و لطف داشتند ,
تشکر کنم
و تشکر ویژه از جناب نیک نژاد ,مدیر محترم سایت عکاسی به جهت ایجاد چنین فضایی گرم صمیمی و حرفه ای
و در پایان
امیدوارم سال پیش رو ,سالی خوب همراه با موفقیت و پر از شادی برای تمامی هم وطنانم ,خصوصا دوستان عکاس باشد.
این روزا این موضوع یکی از جذابترین موضوعات انجمنه و امشب با دیدن اسم saadat چقدر هیجان زده شدم وبا عجله کلیلک کردم ... خودم رو آماده کرده بودم که یکی از زیبا ترین عکسهای طبیعت با اون سبک دوست داشتنیه جناب سعادت رو ببینم که با این پست ایشون مواجه شدم .
.
.
.
...یادش گرامی...
اما جناب سعادت اینکه به نظر خودتون عکسی قابل ارائه ای نداشتین نشان از ایده های بزرگ شما داره .
هر عکس شما یک کلاس آموزنده برای علاقمندان عکاسی و یک تابلوی شگفت انگیز از بازی نور و ترکیب بندی برای هر بیننده است.
امیدوارم تجدید نظر بفرمایید.
ویرایش توسط movahedian : Thursday 7 March 2013 در ساعت 00:21 دلیل: املاء
سلام بر همه دوستان.
سال 91 برای من از لحاظ عکاسی سال خوبی نبود. تقریبا اصلا فرصت عکاسی نداشتم و تقریبا هیچ چیز جدید هم یاد نگرفتم.
این عکس هیچ چیز خاصی نداره. اما صرفا جهت اینکه در کنار دوستان باشم میذارمش اینجا.به نوعی قدردانی از همه کسانی که داشته هاشون رو بی هیچ چشمداشتی به اشتراک میگذارن. پیشاپیش نوروز مبارک و با آرزوی بهترینها برای همه.
181web.jpg
امیر گروسی
عاشق اینم ♥
درود
هر چند من و امثال من که تازه کار هستند.کمی جرات اضافی میخواند برای مطرح کردن خودشون در بین عکاسان حرفه ای این فروم.اما من فکر میکنم عکس زیر که با ابتدایی ترین وسایل و ادیت کمی گرفته شده.نسبت به عکس های دیگرم برتری داره.یک جورایی بیشتر دوستش دارم. البته این حرف یادم نمیره که بهترین عکس اونی هست که هنوز گرفته نشده
از سر کار برگشتم و دست هام رو نشسته بودم.دست هام چرب بود و پر از سیاهی بین رگه ها.دیدم که خانواده مشغول خوردن این شکلات های سنگی هستند.دوربین رو آوردم و با فلاش خودش عکس رو گرفتم.قبل از ویرایش میخواستم از بیخ پاکش کنم اما بعد به فکر این ادیت افتادم.
تو این مدت کمی که دوربین جدیدم رو خریدم.به دیدن عکس های بقیه بیشتر راغب شدم و هر بار با خودم میگفتم یعنی این عکس های زیبا رو هم سن و سال های من گرفتند؟با دوربین هایی که زیاد از دوربین من سر تر نیستند؟و لنزهایی که گاهی اوقات جو پر خطاترین لنزها هستند؟
IMG0105.jpg
عید رو پیشاپیش به همگی تبریک میگم و امیدوارم تو سال جدید هر کدوم از اعضا و دوستانم در این فروم.به چیزهایی که لایقش هستند برسند.
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT