سلام
این عکس به نظرم بهتر بود
IMG_1641n.jpg
سال خوبی در پیش داشته باشین دوستان
سلام
این عکس به نظرم بهتر بود
IMG_1641n.jpg
سال خوبی در پیش داشته باشین دوستان
سال 92 که نفسهای آخرش را میکشد، در زمینه عکاسی برای من سال نسبتا خوبی بود. چند سفر و این اواخر که یک دوست پایه عکاسی و سفرهای یکروزه که بسیار مفید بود. در زمینه های مختلفی مثل HDR و پانوراما و حتی عکاسی از آسمان شب و رد ستارگان برای اولین بار وارد شدم و تجربیات خوبی کسب کردم. همچنین مواردی از عکاسی صنعتی تبلیغاتی برایم پیش آمد که فیدبک های نسبتا خوبی داشته است. در کل سال خوبی بود پر از تجربیات تازه و اتفاقات جدید. تنها مورد نه چندان مناسب این بود که نتوانستم تجهیزاتی که مد نظر داشتم را تهیه کنم که امیدوارم بتوانم در سال جدید عضوی به تجهیزاتم اضافه شود!
این عکس هم اگر بهترین عکسم نباشد، اما بسیار آن را دوست دارم چرا که در یک سفر خاطره انگیز و به طور اتفاقی در حالی که در تلاش برای عکاسی پانوراما بودم، تک قطره را دیدم و نتیجه شد این.
nature 2.jpg
انشالله که سال جدید برای تمامی دوستان مملو از موقعیت های مناسب عکاسی باشد!
این یکی از اولین عکسهام هست که با دوربین D7100 گرفتم وخیلی دوسش دارم
Z.jpg
سال 92 از نظر عکاسی برای من سال خوبی نبود، چندان عکاسی نکردم. این عکس شاید بهترین عکس امسال من نباشد ولی به من حس خوبی می دهد:
IMG_3868-2.jpg
صرفا به دلیل یکی از پر درآمدترین عکسهام و داشتن پیشنهاد خرید در سایتهایی نظیر 500px.com
70-50ed.jpg
خواب رؤياي فراموشيهاست
خواب را دريابم
که در آن دولت خاموشيهاست
من شکوفايي گلهاي اميدم را در رؤياها مي بينم
و ندايي که به من مي گويد :
گر چه شب تاريک است
دل قوي دار ، سحر نزديک است
اینجور وقتاست که فرصتی پیدا میشه که از دوستان عزیز ،اساتید بزرگوار و مدیران فروم عکاسی تشکر کنم. مراتب سپاس و قدردانی رو از تک تک شما بزرگوارن به جا بیاورم.
_DSC2251.jpg
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
اینو خیلی دوست دارم
4.2.jpg
امیدوارم سال 92 برای همه دوستان سال پر خیر و برکتی بوده باشه و سال 93 هم سال خوبی برای همتون باشه
مهدی عبدلی
سلام .امسال سال خوبی از لحاظ عکاسی برای من نبود .به نظر خودم هیچ پیشرفتی نداشتم .
شاید این عکس بین عکسهای امسالم بهترین باشد.
IMG_4349.jpg
با ارزوی موفقیت برای دوستان درسال جدید
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
این عکس رو ابتدای سال گرفتم و زیاد به دلم ننشست ولی بعد از گذشت چند ماه و دقت در ویرایش های بعضی از دوستان در انجمن عکس ویرایش شده به این شکل دراومد که مطمئنا اشکالات زیادی داره ولی بیشتر از بقیه عکسهایی که سال 92 گرفتم دوستش دارم.
تو سال 92 به این نتیجه رسیدم که هر سبکی که عکاسی کنی باید پرتره بلد باشی به همین خاطر کمی روی عکاسی پرتره کار کردم که در نهایت چندتا از کارهامو دوست دارم و بهم حس اینو میده که تو سال 92 پیشرفتهایی داشتم.
منم همینجا از همه دوستان عزیز تشکر می کنم که ازشون خیلی چیزا یاد گرفتم مخصوصا دکتر روشن و فرساد عزیز.
IMG_6561-es.jpg