خب بنده قیمت جعبه سفیدش (کیت دی 90) را گفتم.
کسی نادیده نگرفت :)مساله وجود موتور فوکوس روی بدنه یا فقدان آن را نمی توان نادیده گرفت.
پس مبارک است.و در مورد نویز هم من در آتلیه و با ایزوهای 200 و کمتر کار می کنم که فکر نمی کنم المپوس یا هر برند دیگری مشکل نویز داشته باشد. با تشکر.
سلام دوست عزیز
من پست های شما را در تاپیک دی 300 اس مطالعه کردم .همچنین عکس های ارسالی شما را دیدم.
قبل از هر چیز لازم است که یادواری کنم در آتلیه به راحتی می توان با دی 90 ولنز 18-105 نتیجه ای را که شما با دی 300 اس و 18-105 می گیرید بدست آورد و نیاز به خر ج کردن ان همه پول برای خرید دی 300 اس نبوده .
اغلب دوربین ها و بیشتر لنزها در آتلیه بخاطر نور کافی بخوبی جواب لازم را می دهند.والبته دی 90 و دی 300 ودی 300اس با 12 مگاپیکسل در آتلیه , اگربهتر از E3 ده مگاپیکسلی نباشند کمتر هم نیستند. در آتلیه از آنجایی که اغلب از سه پایه استفاده می شود(البته من اغلب روی دست عکس می گیرم)و بعلت سرعت بالا (حداقل1/200),لرزه گیر روی بدنه و لنز بدون استفاده است.و چنانچه شما برای مصرف در آتلیه دوربین E3را خریداری کنیدپولی که بابت این مزیت(لرزه گیر روی بدنه) می دهید بجز هدر دادن پول کار دیگری نکرده اید.والبته پول سلینگ و بدنه محکمE3 هم تا حدود زیادی هدر دادن پول محسوب خواهدشد.
از آنجایی که با دوربین های کانن در آتلیه زیاد کار نکرده ام اما فایل های دوربین های کانن در آتلیه دوستان را دید ه ام می توانم به جرات بگویم که باز هم 450دی با 24-105هم در اتلیه خروجی بسیار خوبی می هدکه باز هم متذکر می شوم از خروجی E3اگر بهتر نباشد بدتر هم نخواهد بود.
ضمن اینکه با nef هم مشکل دارم در حالی که orf با فتوشاپ سازگاره که [B]این خودش یکی از امتیازهای المپوس محسوب میشهدر خصوص فایل های RAWدوستان نکات لازم را گفتند و به نظر من این دلیل نمی شه که چون شما از CS3 استفاده می کنید و فتوشاپ شما ورژن پایین است و فایل راو دی 300اس را نمی توانید باز کنید این امتیاز برای E3 محسوب شود.دوست عزیز این دیگه از اون حرفا بود.سلام. متشکرم که راهنمایی کردین. فتو شاپ cs3 دارم. فایلهای المپوس و پنتاکس رو باز می کنه ولی کنون و نیکون خیر.
اما در خصوص عکس های ارسالی شما
به نظر من عکس های ارسالی شما عکس مناسبی برای نشان دادن خروجی ضعبف و به چالش کشیدن این دوربین و لنز نبوده است.همچنین عکس های ارسالی شمافاقد اگزیف بودند.کاش یک عکس آتلیه ای با لنز 18-105 می گرفتید و با کیفیت مناسب در تاپیک مریوطه ارسال می کردید تا بشود بهتر در مورد خروجی صحبت کرد.
در آخرهم بد نیست بگویم که من ,عکس اتلیه ای با 18-105 و دی 300 که می گیرم به راحتی می شود دانه دانه ابروهای شخص را شمرد
پایدارباشید
یا حق
اسدالله مداح
اگر خواستید سراغ المپوس بیائید با توجه به استفاده ای که ذکر شد 30 E- احتمالا مناسب تر باشد
متشکرم . در مورد مقایسه d90 و d300s با شما موافقم. اما ظاهر و خوشدستی هم اهمیت دارد. در مورد e3 هم موافقم که بیشتر مناسب outdoor است. اما اختلاف 2 مگاپیکسل چندان مهم نیست. ضمن اینکه برای عکس پرتره تناسب چهار به سه را بهتر از سه به دو می دانم فکر می کنم کادر مفید تری باشد برای چاپهای رایج مثل 16x21 , 20x25 , 30x40
متشکرم که موشکافانه نظر می دهید...
کشف زیبایی چه زیباست...
من اطلاع نداشتم که فتوشاپ cs4 فایلهای نیکون را ساپورت می کند یا نه که گویا سازگاری دارد ضمن اینکه نسخه های پیشین فتوشاپ فایلهای المپوس و پنتاکس را باز می کنند. پس تا حدودی حق با من بوده است...
من متوجه منظور شما از نامناسب بودن عکسها و عکس آتلیه ای نشدم. عکسها با نور استودیویی و با سرعت و ایزو و دیافراگم یکسان و فاصله ی یکسان ثبت شده. اگر شما هم همین دوربین را دارید لطفآ کالیبره کردن نقاط فوکوس را توضیح دهید شاید اشکال در تنظیمات دوربین است چون با لنز 105-18 دیگری که عکاسی کردم مشکل 120-24 را دارد!!! لطفآ کمک کنید! متشکرم.
کشف زیبایی چه زیباست...