عكس مولتي pntax k-3k-3-015.jpgk-3-016.jpgk-3-018.jpgk-3-019.jpg
براي تنظيم رنگ و خروجي بهتر عكس در k-3 ميتوانيد از raw مبدل موجود در دوربين استفاده كنيد
دقيقا-- زماني كه k-3 امد به بازار كدام مارك ديگر دوربين اين همه امكانات را يكجا داشت هيچكدام چون انها فقط ميخواستند مدلهاي مختلفي داشته باشند با امكانات غير مشترك مثلا يكي عكسش خوب بود ديگري فيلمش يكي كم نويز بود ديگري شارپ يكي براكتينگ نداشت ديگري hdr و..... منظور من توسط سايت خارجي هم قبلا تاييد شده k-3 در زمان خودش از نظر امكانات كاملترين دوربين بوده است . همين الان يك دوربين از يك مارك ديگر معرفي بكنيد كه multi exposure فايل raw خروجي بده. ممنون از شما دوست گرامي كه روي اين مورد حساس هستيد ولي من از كنون شروع كردم بعد نيكون خريدم و حالا غير از پنتاكس هيچي نميخرم روي برند حساس نيستم دوربيني ميخواهم فول امكانات محكم و با قابليت شستشو و مقاوم در برابر سرماي خشك ايران
بنده نظر خاصي در خصوص پنتكس ندارم، فقط اين قابليت خاص كه شما فرموديد در دوربين ديگري نيست، به نظرم در بسياري دوربين هاي ديگر هم هست و مفيدترين استفاده اش به نظرم عكاسي تركيبي در شرايطي است كه دايناميك رنج صحنه زياد است (چيزي نظير HDR ولي بدون Tone Maping و تبعات ناشي از آن). ضمناً به نظرم فايل خامي كه حاوي HDR يا تركيب چند عكس باشد ديگر فايل خام نيست.
ارادتمند
منظور من خود قابليت مولتي نيست منظور من خروجي ملتي بصورت فايل خام است . در مورد hdr خام هم شما ميتوانيد در راو پروسس موجود در دوربين مقدار hdr را كم و زياد كنيد يا حتي حذف كنيد و يك عكس معمولي خروجي بگيريد . جالبش اينجاست و فقط روي فايل خام كار ميكند و چون فرمت dng ساپورت ميكند adobe camera raw هم ان فايل را با تنظيمات hdr ميشناسد.
این لینک رو برای قسمت اول پاسخ قرار میدم
دوربین قطع بزرگ
اما راجب قطع متوسط ها من هیچکدام را نداشته ام ،اما وقتی صحبت از تخصصی ترین دوربین میشه میدونم قطع متوسط ها و فول فریم ها در اولویت هستند،البته کراپدارهایی مثل 7d2 هستند که با فوکوس کم نظیر می تونند در عکاسی ورزشی یا حیاط وحش بسیار کارامد باشند.با مقایسه فوکوس این دوربین و پنتاکس k3 از این باب برتری کاملا با کنون است.کد:https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86_%D9%82%D8%B7%D8%B9_%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF
مورد دوم هم دوستان پاسخ دادند.
کمی اطلاعات خودمون رو کامل کنیم و اندکی احساسی برخورد نکنیم پنتاکس هم دوربین خوبی است.