حدود دو هفته پیش این لنز رو یکی از مغازه های ناصر خسرو قیمت 4050 میداد و تا 3950 هم حاضر به تخفیف بود و اصرار میکرد ببر یه دشتی بکنیم ... اگر کسی خواست تو پی ام ادرس بدم ...
حدود دو هفته پیش این لنز رو یکی از مغازه های ناصر خسرو قیمت 4050 میداد و تا 3950 هم حاضر به تخفیف بود و اصرار میکرد ببر یه دشتی بکنیم ... اگر کسی خواست تو پی ام ادرس بدم ...
جهت بازگشت به مبحث اصلی
یک عدد کیف Lowepro Lens Case 13 x 32 cm به صورت دسته دوم تهیه کردم و این کیف دقیقا به اندازه این لنز به همراه هود می باشد.
این کیف همچنین جز گزینه های B&H موقع خرید لنز هست. در ضمن خود شرکت تامرون در پاسخ به ایمیل یکی از خریداران (در جستویی که کردم) این کیف را پیشنهاد داده است.
این لنز رو از کشور ژاپن میشه تهیه کرد ؟
تشکر جناب مبین
بنده با اکثر فرمایشات شما که زحمت کشیدید و برای بنده زدید موافقمو در مواردی هم مشکلات را پذیرفتم!
ولی این پست فوق را نقل کردم تا به فقط دو نکته اشاره کنم و انشااله بعد بحث تمام شده باشد و این پست ها هم آف تاپیک!
حکایت شاید کسی رانت و... یا توانایی خاص نیست!
حکایت برخی قوانین است که ما ازشان بی اطلاعیم!
مثلا یکی از دوستان که کار واردات تجهیزات موتور سیکلت انجام می داد نکته جالبی می گفت در خصوص واردات!
ایشان به همین سبکی که شما می فرمایید در دبی دفتر داره با یک کارمند برای پیگیری امور
نمایندگی چندین شرکت لوازم یدکی اصلی داره و از تمام آنها خرید می کنه و می فرسته برای دبی
از آنجا هم برای ایران! البته به ایران که می فرسته نه از پست و ... مثلا فرض کنید بصورت بار می فرسته البته هوایی
زمان تحویل هم می گه اگر کارتنی که رسیده را بدون نیاز به کمک به تنهایی از تحویل بار خارج کنید، هیچ مشکلی برای ترخیص نداره و بعنوان بار همراه محسوب می شه
حالا این یک نمونه است از هزار روش ناشناخته ای که ما نمی دونیم!!
جناب مبین در کنار مواردی که شما فرمودید این را هم در نظر بگیرید که متاسفانه دوستان وارد کننده به شدت به دنبال سود هم هستند!
در خصوص خاص بودن این کالا هم به این نکته اشاره می کنم! اگر این لنز به تعداد زیاد (مثلا 20 عدد) بصورت پیش فروش و با قیمت مناسب تر وارد شود برای وارد کننده بهتره یا اینکه 5 عدد وارد کنه و منتظر مشتری باشه؟
ارادتمند
يك رويو ديده نشده از اين لنز كه ديدنش خالي از لطف نيست
Tamron 150-600mm f/5-6.3 Review
سلام. من دو هفته پیش بعد دوماه انتظار این لنز رو از شرکت آفومار به قیمت 4200 خریدم.چطور میتونم نمونه عکس ارسال کنم؟هرچه تلاش کردم نشد.نهایتا باچه حجمی آپلود میشه؟
شدنش که میشه جناب فدائیان من چند ماه پیش قیمت گرفتم از طریق یکی از دوستان که ژاپن رابطه ای داشت برای خرید و ارسال جنس ولی قیمتش بالا 4500 در میومد اونجا جالا هزینه های ارسالش تا دبی و بعد از دبی به تهران هم جداگونه ... قیمتهای ژاپن بالاتر از قیمت منطقه ای مثل آمریکا یا حتی دبی هست ...
Copy (1) of Copy (1) of IMG_0541 - Copy.JPG
سلام.این عکس رو با این لنز تو 600 م م با بدنه 60 دی کنن روی دست گرفتم.کراپ هم شده.
نمونه عکس این لنز با نیکون ۷۱۰۰
هوای ابری و آلودگی تهران اثر گذاشته. در مقابل اندکی پردازش شده.