این هم تصویر خروجی بدون هیچ پردازش فقط کراپ شده. موقع گرفتن عکس میترینگ به صورت سنترویت(Center Weight) (معادل فارسی بلد نیستم) گرفتم. چون هوا کاملا ابری بود حدود چند ثانیه بیشتر وقت نداشتم وقتی از میان ابرها بیرون اومد، یه کم فوکوس پوینت در گوشه سمت چپ قرار گرفت.
یک سری عکس هم از کتابخانه که برای تست شارپ بودن شاید مفید باشه گرفتم. اگر لطف کنید بگویید در کدام دیافراگم مورد نظر هست، همینجا اپلود کنم.
درود
دوستان متاسفانه این لنز در مقابل گرد و غبار بسیار آسیب پذیر است
بنده مدتها به دنبال خرید این لنز بودم ولی با دیدن این مشکل کاملا منصرف شدم
فرض بفرمایید با این لنز برای عکاسی به دشت و بیابان بروید و ادامه داستان در عکس 960097.jpg
مطمئنا کسی این لنز را برای استفاده در خانه یا استودیو تهیه نمیکند و در محیط زندگی این لنز هم ،که می بینید چه مشکلی پیش می آید
درود
حنیف جان عجله نکن!
دوستانی که این لنز را تهیه کرده اند هم بهتره در این خصوص نظر بدهند!
جناب علیشاهی و جناب نژادی انشااله نظرشون را بدهند تا ببینیم چه شود!
البته نقطه قوت ظهور لنز مذکور اینه که شرکتهایی مثل سیگما هم محصولشون را روانه بازار کرده اند!
همچنین شایعاتی در خصوص عرضه 400-100 ورژن 2 هست که اگر چه برای شخص بنده احتمالا هزینه زیادی خواهد داشت ولی جای امیدواری داره که روی قیمت 400-100 قدیمی ، این لنز و حتی لنز سیگما تاثیرب گذاره!
ارادتمند
وا مصیبتا !!!!
این لنز بصورت قطعی شده در لیست خریدم بود و چندبار مراجعه کردم واسه خریدش ولی در کمال ناباوری هنوز به دوبی نرسیده !!! البته قول دادن در چند روز آینده قابل دسترسی باشه.. ظاهرن شانس آوردم که موجود نداشتن !!!
میشه لطفا بفرمایید که آیا خودتون شخصا تجربه کردید یا این عکس رو در جای دیگه ای مشاهده کردید؟؟؟ اگر واقعا چنین چیزی صحت داشته باشه خیلی خیلی اسفباره..چرا که بقول خودتون کسی این لنز رو واسه آتلیه نمیخره !! از طرفی هم بنظرم نمونه مشابه قابل قبولی با این قیمت در بازار وجود نداره !!!
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
درود
مصطفی جان عجله ندارم
یه سرچ در مورد مشکل گرد و خاک بزنید خودتون متوجه میشید خیلی ها این مشکل رو دارن
لینک برای نمونه
البته نظر دوستان داخلی هم جویا شده ام که متاسفانه جواب مثبت بود
زیادهم جای ناراحتی نداره من خودم لنزی داشتم که گاها این شکلی میشد به سادگی در عرض 5 دقیقه جلوی خودم تمیزش کردن
ساده تر از اون چیزی که فکر میکردم تمیز شد