کلا اسم نمایندگی را آفومار یدک می کشه!
1000 دلار قیمت End User هست و اگر نمایندگی خرید کنه حتما حدود 20% تخفیف می گیره! که میشه حدود 800 دلار!
هزینه بار هم که قربونش بروم دوستان چون بصورت بار همراه وارد می کنند اصلا نمی پردازند ولی ادعا می کنند 100 الی 200 دلار دستشون را گرفته (فرضا راست هم که بگن شما بهشون بگید بابا شما بیشتر از یک لنز وارد کردید فرض کنید 50 عدد برای همشون این مقدار پول دادید نه یکیش!!!!)
با فرض هزینه باربری تازه شد 1000 دلار خودمون!!
20 درصد هم که بخواهند سود کنند، می شود 1200 دلار که با دلار 3200 به عبارتی می شود: 3.840!!!!
(در نظر داشته باشید که این حساب ساده بنده بود و به فرض اینکه دوستان در زمانهای OFF خرید نکنند و هزار راه که برای وارد کردن بدون هزینه هست را طی نکرده باشند!!)
این اختلاف قیمت از 3.850 تا 4.200 هم مجهول معادله است که من هیچوقت نتوانستم بفهمم برای چی می گیرند!
پ ن1: یکی از دوستان فروم از طریق آلمان توسط بستگان خرید کرده با هزینه پست و مالیات 20 درصدی قیمت نهایی شده 3.500!!!!!
یعنی زیر قیمتی که تازه ما محاسبه کردیم!!
پ ن 2: نکته جالب دیگر هم این هست که با همین قیمت هم دوستان دارند روی هوا لنز را می زنند (من هم جای آفومار بودم به همین قیمت می فروختم)! تماس گرفتم برای چک موجودی که گفتند: «5 تا برای کنون وارد داریم می کنیم که 3 تاش پیش فروش شده»
بعد توقع داریم قیمت این لنز منطقی شود؟؟