ببخشین، قیمت روزش رو دارین؟
ببخشین، قیمت روزش رو دارین؟
اصلان نورقاسمی
باسلام،
درلينك ارايه شده در پست شماره 20 و نقل قول مربوطه ، در قياس لنز Tamron 17-50 و Canon 17-55 از مانت Efs به عنوان نكته منفي ياد شده است .با توجه به كوچك بودن دايره تصوير در Tamron 17-50 ،اين لنز نيز با دوربينهاي فول فريم Canon سازگارنمي باشد لذا از اين جهت تفاوتي نمي باشد. درمورد قيمت هم در تهران با گارانتي آ..... 440 هزارتومان ودر امارات 1280 درهم (350هزار تومان).
سلام
این بار با یک 50-17 موتور دار نو کمی دور زدم، کیفیت ساختش از چیزی که فکر میکردم خیلی بهتر بود (در واقع آن کارکرده ای را که در یک تاپیکی بهش اشاره کردم، ظاهرا" خیلی بد استفاده شده بود) در موقع زوم و زوم بک هم نرم و بیصدا بود، احساس میکنم فوکوس آن نیز از 105-18 ام سریعتر بود.
شارپنس در حد اعلا! حتی در اف 2.8
* سطح مقطع این ویترین مربعی حدود 50×50 سانتی متر است.
* عکسها ریسایز شده نسخه JPEG basic دوربین است.
* یکی دو عکس دیگر هم از افراد داخل فروشگاه گرفتم که چون ممکن است تبلیغ محسوب شود،اگر کسی خواست با پیام خصوصی برایش میفرستم.
فکر میکنم به محض اینکه پولی به دستم برسد، بدانم چکارش بکنم! :cool:
وحید جان تشکر که زحمت کشیدید و عکسها رو فرستادبد
عکسهای خوبی است نشان از کیفیت این لنز دارد با توجه به اینکه با عجله هم گرفته شده است
این لنر برگزیده سال 2006-2007 شده است
منبع سایت تامرون
کد:http://www.tamron.com/lenses/prod/1750_diII_a016.asp
به نظر میاد این لنز کاملا ارزش فکر کردن را داره. دوستان اگر قیمت های مختلفی دارند لطف کنند اطلاع بدن.
به نظرم باید 70-18 را بازنشسته کنم. هر چه رویو دیدم بسیار مثبت بودن. مثل اینکه QC لنزهای تامرون بهتر از سیگما است.
سلام
قیمت این لنز 450 تومان است که البته نسخه موتوردار آن برای ماونت نیکون کمی گرانتر است (بسته به انصاف فروشنده 30-20 تومان بیشتر است).
در جعبه آن نیز غیر از دفترچه راهنما و درپوش جلویی و عقبی و هود چیز دیگری نیست ( کیف یا کیسه مخملی ندارد).
علیرضا جان، به نظر من باید 70-18 و دی 70 را با هم بازنشسته کنی!
:)
تا جایی که می دونم تامرون از این سوسول بازی ها (که کیف و کیسه و بقچه و... بذاره) نداره! لطفا اگه اشتباه می کنم بگین.در جعبه آن نیز غیر از دفترچه راهنما و درپوش جلویی و عقبی و هود چیز دیگری نیست ( کیف یا کیسه مخملی ندارد).
اصلان نورقاسمی