Image Date: 2009:10:01 11:51:55
Flash Used: No
Focal Length: 70.0mm
CCD Width: 2.78mm
Exposure Time: 0.010 s (1/100)
Aperture: f/5.0
ISO equiv: 200
سلام.
مکان عکس: پاریس- قبرستان Père Lachaise
سعی کردم که ادیت عکس بتونه حس سردی این مکان رو برسونه اما از نتیجه کار چندان راضی نیستم. اگر از دوستان کسی نظری داره ممنون میشم بهم بگه.
پی نوشت: از جمله افراد معروف مدفون در این قبرستان میشه از بزرگانی مثل شوپن و بالزاک نام برد. نویسنده بزرگ ایرانی- صادق هدایت- هم در همین آرامگاه دفن شده که عکس سنگ قبرش رو در پست های بعدی میگذارم.
ج.ابراهیمی
سلام دوستان.
این عکس برای من حس هیجان و تا حدی ترس رو به همراه داره. نظر شما؟
راه آهن تهران-خوزستان
استان لرستان - منطقه تله زنگ
ویرایش توسط Ali Talebi : Tuesday 6 October 2009 در ساعت 01:43 دلیل: اضافه کردن توضیحات
«انقلاب صنعتی»
70-300 تامرون @ 300
کارخانه سیمان صوفیان
اصلان نورقاسمی
با اینکه اونجارو ندیدم اما فکر کنم میتونم حسی که حاکمه درک کنم ولی این حس تو عکستون نیست. احساس ما اغلب ناشی از تجارب ماست به نظر بنده این زاویه ای که انتخاب کردید چون برای چشم آشناست چیز دیگری رو تداعی میکنه. امیدوارم شات های دیگه هم داشته باشید.سعی کردم که ادیت عکس بتونه حس سردی این مکان رو برسونه اما از نتیجه کار چندان راضی نیستم. اگر از دوستان کسی نظری داره ممنون میشم بهم بگه.
این عکس رو وسط عکاسی پرتره گرفتم. با همین کادر.
فرشته اصلاحی
CANON 6D+CANON 40D
Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II - Canon EF 16-35mm f/2.8L II - EF 24-105 f/4L IS - EF-S 17-85 f/4-5.6 IS
ایده عکس خوبه.
ژست دست و پرده، توازی خطوط جاده و پنجره که حس امتداد رو تقویت می کنه.
ولی بدون ایراد نیست. نور خیلی ضعیفه. چه در اتوبوس، چه جاده، و همینطور آسمان و خورشید.
رفلکس روی شیشه رو یا تقویت کنید یا حذف. (البته هدفمند)
فکر میکنم میشه روی این سوژه در فرصت بهتری و با اجرای قویتر کار کرد. (جمله تکراری من!)
سلام بچه ها
عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com