بازار تبریز - آذر 94
کورش عزیز در مورد این عکس توضیحی میدهید؟ که چطور در طبقه بندی خیابانی قرار گرفته. سوژه و داستان عکس چیست؟
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
جناب دانشپایه ، توضیح واضحات میپرسید؟!
پ. ن: به هرحال ،
برای حفظ بار آموزشی فروم، تعریف عکاسی خیابانی به نقل از ویکی :
عکاسی خیابانی (به انگلیسی: Street Photography) به عنوان بدنه هنر عکاسی، صحنههایی از زندگی روزمره مردم را سوژه اصلی خود قرار میدهد. خیابانها، پارکها، کارناوالها، محلهای خرید و مراکزی که مردم گرد هم میآیند، محل اصلی تهیه عکسهای خیابانی است. هر چند این عکاسی شاخهای از عکاسی مستند به شمار میآید اما از بعضی لحاظ با هم متفاوت هستند از جمله اینکه هدف اصلی عکاسی خیابانی به تصویر کشیدن مردم است و نه پوشش یک اتفاق. در واقع این شاخه از عکاسی آیینهای است در برابر مردم که گاهی نیز با شوخ طبعی و یا لحنی طعنهآمیز پیامهای سیاسی و یا اجتماعی را منتقل میکند که در چنین شرایطی به عکاسی مستند نزدیک میشود. سالهای ۱۹۷۵ تا ۱۹۸۰ نقطه اوج و شکوفایی تاریخ عکاسی خیابانی است.
ویرایش توسط کوروش : Sunday 13 December 2015 در ساعت 14:15
راستش انتظار حضور پر رنگتری از مردم یا نمایش وجهی از زندگی مردم را داشتم.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
خب این انتظار درستی در این ژانر نیست.
بسیاری از بهترین عکسهای این ژانر. از عکاسان بزرگی همچون هانری کارتیه برسون ، فقط از یک انسان به عنوان سوژه شکل گرفتهاند.
مراد از مردم ، در تعریف حضور گروه نیست. بلکه مردم به عنوان انسان یا انسانهاست. حالا گاهی حضور جمع نمایشداده میشود گاهی فقط یک فرد.
ویرایش توسط کوروش : Sunday 13 December 2015 در ساعت 16:24
منظورم از حضور پر رنگ مردم، تعداد افراد نبود منظورم نمایش وجهی از زنگی اجتماعی مردم (چه خصوصیت جمعی چه فردی) بود! حتی لزوما دنبال فردی هم در عکس نبودم اما انتظار داشتم اطلاعات پر رنگتری در مورد مردم در عکس باشد. این کسی بیشتر شبیه عکسهای معماری شده.
یک مورد دیگه اینکه الان این عکس سیاه سفیده به عنوان یک نمونه موفق عکس اجتماعی اینجا گذاشته شده؟ در مورد ارزش عکسهایی که اولینها در هر ژانری هستند با هم بحثی نداریم. در تمام زانرهای هنری هم همین است. مثل نقاشی! یا ارزش این عکسها به عنوان معدود منابع بصری شناخت مردم انروزها هم قابل قبول است. اما بنظرم این عکس یا عکسهای مشابه از نظر فنی در مقایسه با عکسهایی که خیلی اماتورها ایروزها با موبایلشان میگیرند چیزی برای گفتن ندارند!
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
آقا !!!!
لطفا دست بردارید!
حالا دیگه به معروفترین عکس تاریخ عکاسی خیابانی ایراد میگیرید؟! به معروفترین و معتبرترین عکاس تاریخ عکاسی؟!
دوست عزیز!
بهتره به جای این حرفها که گفتنش سادهاست از کنار گود، کمی روی کار عکاسی خود تمرکز کنید و عکس بگیرید. این تمرین به مراتب بهتری است، ما هم عکسهای شما را میبینیم یاد میگیریم، و متاسفانه برسون درگذشته وگرنه ایشان هم یاد میگرفت!