البته عرض کردم که قصد مته به خشخاش گذاشتن ندارم و اریک کیم هم درست میگوید. شما هم درست میگویی ولی فکر میکنم به نکته ظریفی دقت نکردهاید. محل ایراد من هم «خیابان» نداشتن عکس نیست. واضح است که عکاسی خیابانی امروز با آن تعریف عکاسی خیابانی کلاسیک تغییر کرده و بنده هم سر این موضوع مشکلی ندارم. در نگاهها و دیدگاههایی (عکاسان بسیار بزرگتر و صاحب سبکتری از اریک کیم از مارتین پارر بگیرید تا الکس وب و بروس گیلدن) که نسبت به عکاسی خیابانی وجود دارد هم فرودگاه، فروشگاه، پارک، ایستگاه مترو و هر مکان عمومی دیگری را محیط عکاسی خیابانی (یا بهتر بگویم، عکاسی شهری) در نظر میگیرند. آن نکته ظریف اینجاست که این «هر مکان عمومی» به یک مکان عمومی شهری اشاره دارد. جسارتاً، به نظر من ایراد برداشت جنابعالی این است که «مکان عمومی» عکس شما (ساحل، که در بسیاری از شهرها کاملاً بخشی از فضای شهری است)، یک مکان عمومی شهری نیست و از این جهت هم از نظر بنده در دسته عکاسی خیابانی جای نمیگیرد.
خیابانی نیس این عکس
جاده ایه !
جاده چالوسی
جسارتاً بنده بجاي دوستمون جواب ميدم
جاده چالوس كه تشريف ببريد ، منطقه آسارا (نزديك لبنيات معروف دهاتي) در كنار جاده اين كدوها را براي فروش گذاشتهاند و بصورت زيبائي كه مشاهده ميكنيد روي زمين و ادامه آن روي تپه كوچكي كه آنجا هست چيدهاند ، كه البته به سبك خوشون نورپردازي مختصري هم شده و هنگام غروب و حتي در تاريكي شب هم منظره زيبائي داره ....
عاشـــــــــــورا 95
با سلام ،
پیرمرد نگهبان
محمد دردانیNikon D7100 + Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm F/3.5-5.6G ED VR Lens +tripod fancier و دیگر هیچ