به چشم من نویز عکستان بالاست که با توجه به ایزوی 1250، احتمالا در مراحل ادیت ایجاد شده است.
به غیر از مواردی که دوستان فرمودند، لوکیشن عکاسی شما احتمالا پتانسیل خوبی برای استارتریل دارد (اگر کمانها از یک طرف تنگه به سمت دیگر بروند.
پیشنهاد میکنم اگر برایتان مقدور است، یکبار دیگر و اینبار استارتریل کار کنید.
همچنین، با آشنایی با زمان بیرون آمدن کهکشان، عکاسی از کهکشان را نیز در برنامه قرار دهید.
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
درود
اول از همه بهتون تبریک می گم
تصویر بد هم نیست!
با پردازش می توانید نتیجه بهتری بگیرید.
البته توضیحات دوستان بسیار کامل بود بخصوص در مورد تناسب موقعیت با رد ستاره ها و راه شیری.
ولی همین تصویر را هم اگر بهتر پردازش می کردید شاید خیلی بیشتر جلوه می کرد. بخصوص نوری که از ابتدای دره وارد شده/
روی تصویر اینطوری نمی شه نظر داد ولی مثلا چنین کاری بنظرم بد نباشه! (البته با اجازه شما)
ارادتمند
ممنون.نکته ارزشمندی بود. من بعد رعایت میکنمدرود بر شما
برای عکاسی از آسمان شب وجود یک پیش زمینه به زیبایی کار کمک میکند که متاسفانه این پیش زمینه در عکس شما کاملا تاریک است.
موفق باشید
ممنون.بله همینطورهدرود،
پیرو توصیه آقا فرشاد اضافه کنم که آسمون بی ابر و عاری از آلودگی نوری هم به زیبایی آسمان شب کمک میکنه.
بله کمی تو مراحل ادیت برای بهتر دیده شدن ستارگان کمی نویز تصویر بالا رفته.به چشم من نویز عکستان بالاست که با توجه به ایزوی 1250، احتمالا در مراحل ادیت ایجاد شده است.
به غیر از مواردی که دوستان فرمودند، لوکیشن عکاسی شما احتمالا پتانسیل خوبی برای استارتریل دارد (اگر کمانها از یک طرف تنگه به سمت دیگر بروند.
پیشنهاد میکنم اگر برایتان مقدور است، یکبار دیگر و اینبار استارتریل کار کنید.
همچنین، با آشنایی با زمان بیرون آمدن کهکشان، عکاسی از کهکشان را نیز در برنامه قرار دهید.
استارتریل هم بدلیل اتمام باطری ریموت نتونستم انجام بدم ولی حتما این مورد رو هم انجام خواهد داد
ممنون از راهنمایی هاتون
سپاسگذارم.ادیتتون زیباتر کرده جلوه ستارگان وابرها رو.میشه درمورد ادیتتون کمی توضیح بدید؟درود
اول از همه بهتون تبریک می گم
تصویر بد هم نیست!
با پردازش می توانید نتیجه بهتری بگیرید.
البته توضیحات دوستان بسیار کامل بود بخصوص در مورد تناسب موقعیت با رد ستاره ها و راه شیری.
ولی همین تصویر را هم اگر بهتر پردازش می کردید شاید خیلی بیشتر جلوه می کرد. بخصوص نوری که از ابتدای دره وارد شده/
روی تصویر اینطوری نمی شه نظر داد ولی مثلا چنین کاری بنظرم بد نباشه! (البته با اجازه شما)
ارادتمند
ویرایش عکسها مجاز