سلام
اولین تجربه در عکاسی از رد ستارگان
حاصل 55 شات 30 ثانیه + 1 دارک فریم
ایزو: 800
آپرچر: 3.5
فوکال: 18mm
Canon 600D+ 18-55 IS II
سوالی داشتم از حضرات که در پروسه ثبت این تصویر، از دکلانشور های قابل برنامه ریزی استفاده نشده و پس از هر شات، باردیگر ریموت فشرده شده و پس از گذشت 2 ثانیه تایمر، عکس بعدی ثبت شده. میتوان گفت که تقریبا 5 ثانیه بین هر شات فاصله بوده است. در نرم افزار Startrails نیز مود آن را Lighten Screen Blend انتخاب کردم که گپ ها گرفته شود اما در تصویر نهایی باز هم فاصله ها بوضوح پیدا بود. دلیل ایجاد آنها چیست؟ آیا مدت تاخیر بین هر عکس باید از این هم کمتر شود؟
سلام
ثبت زیبایی است ، تبریک
جواب سئوال خودتان را درست حدس زده اید. برای ثبت بی نقص جلوه ستاره دنباله دار باید فاصله هر شات را به حداقل ممکن برسانید . برای رسیدن به این موضوع چاره کار همان استفاده از ریموت های قابل برنامه ریزی است.
البته با یک کابل ساده ریموت نیز می توان این کار را کرد . کابل را به دوربین وصل کنید و طرف دیگری که به ریموت متصل می شود را با تکه آلومینیوم کوچکی بپوشانید . بدین شکل و بدون استفاده از خود ریموت ، فرمان گرفتن شات بعدی به دوربین صادر شده و تا زمانی که شما بخواهید ، دوربین بر اساس سرعت شاتر تنظیمی به صورت خودکار مشغول گرفتن شات های مدنظر خواهد شد.
نکته بعدی اینکه در برخی از بدنه های نیکون قابلیت برنامه ریزی داخلی به صورت نرم افزاری موجود بوده و نیازی به استفاده از ریموت های تایمردار نیست.
سلام دوست گرامی
عکس بسیار زیبایی را به ثبت رسانده اید از نظر من که تا امروز 5 نمایشگاه را برپا کرده ام این عکس نمایشگاهی است و میتوان آن را پوستر نمایشگاه انتخاب کرد
این روش که ستاره ها به صورت نقطه ای ثبت میشوند و فاصله بین آنها پدیدار میشود یکی از تکنیک های مرسوم من با دکلانشور های تایمردار برای عکاسی رد ستارگان است
و شما آن را با زحمت دست خودتان به ثبت رساندید ، با توجه به اولین تجربه شما عالی است و تبریک
با آرزوی موفقیت های روز افزون
سلام دوستان.
اگه لطف کنید محل ثبت عکس ها رو هم بفرمایید، عالی میشه.
گنبد نمکی جاشک - بوشهر
شاهین بوذرجمهری