میدان حسن آباد
Canon 60D + Sigma 18-35
Aperture : 8
Shutter speed : 20s
Focal length : 18mm
ISO : 100
edited in photoshop
« حامد محمدی »
اینستاگرام
خروجى كه مشاهده ميكنيد حاصل اعمال نويزگيرى با define 2 هستش ، دوستان اگه نرم افزارهاى قدرتمندترى سراغ دارن ممنون ميشم اطلاع بدن، براى تصاويرى كه پاتوراما نيستن من از چند شات براى كنترل عمق ميدان و نويز استفاده ميكنم اما در تصوير مورد نظر كه حاصل ٧ شات هستش استفاده از چند شات براى يك لايه از كهكشان حداقل براي من باتوجه به حركت كهكشان قابل انجام نيست ، اگه دوستان روشهايى رو براى اين جور مواقع بلدند دريغ نفرمائيد
دوست عزيز خروجى كه مشاهده ميكنيد حاصل اديت اوليه در كمرا راو و فتوشاپ هستش و graduated filter براى ثبتى مفيده كه حداقل راهى براى بازيابى شادو ها باشه در اين تصوير ، به دليل آندرامسپوز بودن زمين ، هرچقدر هم كه روشنائى و نقاط شادو رو روشنتر كنى تنها نتيجه اى كه دارى نويز است و بس، براى رسيدن به تصويرى كه آندر نباشه مجبور به استفاده از ايزوهاى بالاتر هستيم كه ايزو بالاتر در مورد دوربين من مساويست با نويز وحشتناك، اگه چند شات نبود ميتونستم زمين رو بيشتر نوردهى كنم اما چون تصوير پانوراما هستش برام امكان پدير نبود
ببینید روی آسمان مشکل جدی نیست، همانطور که فرمودید مشکل در تصویر پس زمینه هست که اون بخش بنظرم ممکن بود با Stack قابل کاهش باشه (این روش را برای یک تصویر از داخل غار انجام دادم.) باتوجه به اینکه پس زمینه حرکت محدودی داشته بنظرم این مسئله شدنی هست.
اما در مورد آسمان هم همچنان راهکارهایی برای کاهش نویز هست ولی واقعا مشکل و طاقت فرسا خواهد بود.
در شرایط تصویری ای شما، مثلا می شه یک بار تمام تصاویر پانوراما را ثبت کرد و سپس سراغ پس زمینه رفت و سر فرصت در این بخش کار کرد.
ارادتمند