اینم یه شات دیگه از همون شب مهتابی در ییلاق سوباتان
متاسفانه سه پایه نبرده بودم از درو پنجره ،حصار، بالش و... بجای سه پایه استفاده میکردم
کادرام خیلی جای بهتر شدن داشت ولی...
اینم یه شات دیگه از همون شب مهتابی در ییلاق سوباتان
متاسفانه سه پایه نبرده بودم از درو پنجره ،حصار، بالش و... بجای سه پایه استفاده میکردم
کادرام خیلی جای بهتر شدن داشت ولی...
جلال پارسا
متشکرم.
عکس در واقع همان استارتریل معمولی است که در حین عکاسی، لنز با سرعت بسیار کمی زوم شده است. در چنین حالتی به جای اینکه ستارگان حرکت دایره ای به دور ستاره قطبی داشته باشند، به صورت حلزونی یا مارپیچ ثبت میشوند. برای انجام زوم آهسته و طولانی مدت، از دستگاهی استفاده کردم که خودم ساختم که توضیحاتی درباره آن در یکی از تاپیک ها داده ام و در اینده توضیحات کامل تر ارائه خواهد شد. البته هنوز مشکل دارد و باید ابتدا مشکلات آن را برطرف کنم و همانگونه که گفته بودم، این تنها بخشی از مجموعه عکسهای تهیه شده است. امیدوارم که در آینده بتوانم مشکلات آن را رفع کنم تا نتایج بهتری حاصل گردد.
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
درود
بله. لنز توسط یک مجموعه شامل تسمه، چرخ دنده، گیربکس، موتور، کیت کنترل کننده موتور،استندی برای اتصال به دوربین و باطری و باقی متعلقات، به صورت بسیار آرام به چرخش در آمده است. البته این تصویر Zoom In است. نتیجه کار در حالت Zoom Back متفاوت با تصویر پیش روی شماست و اصولا نتایج کار خیلی جالب است. لااقل برای خود بنده که کلا تصوراتم را از آنچه که انتظار داشتم تغییر داد!
این تصویر حالت زوم بک است:
با توجه به اینکه از لنز اولتراواید استفاده کردم، عمق میدان مشکل خاصی نداشت. اصولا در چنین شاتهایی (و حتی به طور کلی، در عکاسی از آسمان شب) به یک عکس با نوردهی بیشتر پیش زمینه جهت روشن تر شدن و ثبت زیبا تر نیاز است. پیش زمینه تصویر فوق نیز از اولین عکس ثبت شده (در وایدترین حالت ممکن) بدست آمده که پس از استک کردن عکس ها و ایجاد تریل، دو تصویر با هم ادغام شده و پیش زمینه تغییر پیدا کرد.
در مورد تغییر سایز اجسام نیز این را اضافه کنم که در حین ادغام تصاویر، رفته رفته پیش زمینه و اجسام محو میشود و در نهایت بایستی از یک تک شات برای پیش زمینه استفاده کرد. بنابراین بحث تغییر سایز اجسام منتفی است.
بنده برای ثبت این عکس از تمام بازه لنز خود که توکینا 16-11 است، استفاده کردم اما بنا به دلایلی (که در پی رفع کردن آنها هستم) عکس نهایی آنچه که میخواستم نشد و تنها همین بخش کوچک از تلاش آن شب قابل استفاده و نمایش بود.
اگزیف عکس هم بدین شرح است: شاتهای 30 ثانیه، آپرچر 2.8، ایزوی 800 بر روی دوربین کنون 600D . عکس فوق حاصل 24 شات است
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
از فیلتر Radial Blur استفاده شده تا هم حرکت بیشتر در چشم باشد هم فاصله بوجود آمده بین حرکت در هم شات از بین برود ، اینکه این افکت زیبا باشد یا خیر کاملا سلیقه ایست بسیای از عکاسان شب خارجی از این تکنیک استفاده میکنن اما در بین عکاسان شب ایرانی هنوز رایج نیست
کراپ قسمتی از آسمان قبل از اعمال فیلتر
بعد از اعمال فیلتر