خواهش میکنم.بزرگوارید دوست عزیز
متاسفانه از نظر من ادیت هم مشکل دارد.بلر شدن تصویر هم در آسمان و هم در پیش زمینه به شدت محسوس است.بازیابی نقاط تاریک در پیش زمینه به خوبی انجام نشده است و نویز زیادی دارد.من فکر میکنم پیش زمینه شما بیش از حد تاریک بوده است و از نور پردازی مصنوعی استفاده نکرده اید.
موفق باشید
سلام
شهریور 1395
تصویر بزرگتر اینجا
شما لطف دارین دوست من ، در مورد ادیت و اینکه آسمان و پیش زمینه به شدت محو شده (شدت انقده که شما فرمودین فک نکنم زیاد باشه) ، و پیش زمینه در مونیتور من و هم در گوشی آیفونم که همیشه خروجی کارام رو باهاش تست میکنم نقاط آندر ندارم ، عکس ترکیب دو شات (یک شات برای فورگراند با iso 800, f4 , 200 sec و شات بک با iso 1250 , f 2.8 , 1250 sec) می باشد و برای اینکه از نظر روشنایی پیش زمینه مشکلی نداشته باشم نور دهی رو بیشترش کردم ، جهت دادن پرسپکتیو بیشتر گندمزار پیشزمینه رو با برن مقداری تاریکش کردم ) ، اثر محو شدگی که میفرمائید شاید تاثیر فیلترهای Glamour Glow و Gaussian blur باشه هر چند این فیلتر هم بصورت نقطه ای و جهت افزایش درخشندگی کهکشان انجام شده . باز هم ممنونم بابت ارسال نظرتون
پ ن : عکس با دوربین canon 60D ثبت شده
درود بر شما دوست عزیز ، بسیار عالی ، تنها نکته ای که به نظرم به گیرایی عکس خیلی کمک میکرد افزایش ارتفاع دوربینه احساس میکنم اون آتشکده مقداری به عقب تمایل داره و احساس ناترازی رو بهم منتقل میکنه(شایدم به خاطر پنهان کردن آلودگی نوری اینکار رو کردین)، آسمون و کهکشان رو خوب کار کردین و اگه میشه در مورد چگونگی استفاده از سکای واچر توضیح بدین ممنون میشم
درود دوباره
من عرض کردم بلر شده نه محو٬ که فکر میکنم همونطور که خودتون فرمودید اثر همون دو فیلتر باید باشه.
در مورد اگزیف هم فکر میکنم اشتباه میکنید.این کهکشان نمیتونه ۱۲۵۰ ثانیه باشه !!
از این ها گذشته چرا دو شات؟!
با کمی نوردهی مصنوعی به پیش زمینه و تنه درخت به راحتی با یک شات عکس خوبی میشد.
اون 1250 ایزو دوربینه که تو نوشتن حروف انگلیسی و فارسی پس و پیش شده، استفاده از دو شات با توجه به فاصله حدودا 70 سانتی تا سوژه پیش زمینه و دستیابی به عمق میدان بیشتر انجام شده ، در مورد نور دهی حق با شماست اما منبع نوری خوبی همرام نبود و تنها نور فلاش گوشی ذو داشتم که با پوشاندن فلاش با دستمال کاغذی هم به نور دلخواه نرسیدم ،