قلب کهکشان مادری
سایز بزرگتر
D7100+35mm f1.8 @F2
ISO 3200
15sec
قلب کهکشان مادری
سایز بزرگتر
D7100+35mm f1.8 @F2
ISO 3200
15sec
آتشکده ی باستانی و کمتر شناخته شده ی کنارسیاه، فیروزآباد فارس
Nikon D750, Samyang 14mm f2.8
iso4000, 30sec, 14mm
may 25 2017, 12:36am
Nikon D5300 | Nikon D750 | Tamron 24-70 f2.8 | Nikkor 50 f1.8G | Samyang 14mm f2.8
Canon 60D+Sigma 18-35
Aperture : 11
Focal length : 18mm
Exposure Time : 30s
ISO : 100
Edited in photoshop
کهکشان راه شیری ==> سایز بزرگتر
مکان: مازندران - بهشهر - روستای ارضَت
پانورما 18 شات
D7100+35mm
F1.8
13sec
ISO 4000
درود بر شما اقای نوری.عکس خیلی خوبیه.با این مشخصات که در اگزیف میبینم جزئیات راه شیری خیلی عالی ثبت شدن.در نگاه اول فکر کردم از ترکر و نوردهی بالاتر استفاده کردید.فقط چرا ۱۸ شات؟!! با توجه به لنز ۳۵ میلیمتر و دوربین کراپ٬ این قسمت از راه شیری بنظر نمیاد نیاز به ۱۸ شات برای پانوراما داشته باشه!
متشکرم
ضمن خوش آمدگویی به شما و تشکر برای استقبالی که پیشاپیش از نظرات و انتقادات دوستان دارید نکته ای که به ذهنم رسید را خدمتتون عرض می کنم.
در عکاسی از یک شهر یا در ابعاد بزرگتر یک کشور نیاز هست که عکاس با مکانهای مختلف آن منطقه آشنا شود و روی عکسهای قبلی که از آن منطقه گرفته شده است تحقیقاتی را انجام دهد. مثلا فرض کنیم به پاریس رفته ایم و برج ایفل سوژه ی عکاسی ما هست. به نظر من سخت ترین سوژه برای عکاسی در دنیا همین برج هست. دلیلش هم این هست که تعداد بی شماری فریم از این برج گرفته شده است و اگر قرار باشد چیز جدیدی از برج به نمایش بگذاریم کار سختی را در پیش داریم. به هر حال خلاقیت یکی از پایه های هنر و در مرحله بعد هنر عکاسی می باشد.
در مورد عکس شما اگر عکستان را در گوگل ایمج مورد جستجو قرار دهیم مشاهده می کنیم تعدادی عکس دقیقا مشابه با عکس شما قبلا ثبت شده است. البته شما این کار را بهتر از بقیه انجام داده اید ولی با این وجود به نظر نمی رسد تحولی در آن ایجاد شده باشد. حتی یک عکس دقیقا در فضای مه آلود مشابه ثبت شده است که خیلی سخت هست بین آن عکس و عکس شما تمایز قائل شد.
پیشاپیش از تحمل شما در مورد سختگیری که روی عکستان شد متشکرم
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"