بله . وقتی همپوشانی کم باشه به علت اینکه مرکز چرخش لنز درست نیست شاید اصلا مرج نشه یا خیلی اعوجاج زیادی ایجاد بشه که قبل حل نباشه
پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head
سلام و درود
سایز بزرگ
آسمان 8 شات پانوراما iso400 f2 2mine xpo
زمین 2 شات پانوراما قبل از غروب آفتاب
nikon d7100 + sigma 20mm1.4 art + handemade tracker
ویرایش توسط auditore : Wednesday 13 September 2017 در ساعت 15:03
پیمان شکوری من
Tifoto ball head
درود بر شما جناب شکوری عزیز ، ثبت بسیار زیبا و موفقیه ، ممنون میشم در مورد شاتهای آسمان و چگونگی حرکت هد با توجه به زیاد بودن تعداد ردیفها بیشتر توضیح بدین ، همیشه چگونگی تنظیم هد سه پایه در این نوع شاتها که ارتفاع کمان زیاده و با یه شات نمیشه تمامی کمان رو در کادر داشت برام یه چالش بوده.
Canon 60D
tokina 11-16 at 11mm
ISO 1600
f 2.8
25 ثانیه
درود .
یک نکته خیلی مهم که اکثرا اشتباه برداشت میشه اینه که شما کاربرد ایزو رو توی ثبت کهکشان نبای با سایر شات ها مقایسه کنید . ایزوی پایین وقتی نویز کمتر میده که سنسور نور خوب بخوره . در این شات با دیاف ۲.۸ و ۲۵ ثانیه با ایزوی ۱۶۰۰ عکس اندراکسپوز ثبت میشه و مجبورید لایت ها و اطلاعات عکس رو ریکاوری کنید که باعث تولید نویز بیشتر از زمانی میشه که موقع ثبت با ایزوی ۳۲۰۰ عکس با نور خوب ثبت کنید . توی ثبت کهکشان دیاف و شاتر بسته به لنز هست و ثابته و ما فقط میتونیم با ایزو اکسپوژر رد کنترل کنیم برای همین نمیشه که ما ایزوی پایین تر از چیزی که لازمه بزاریم تا نویز کمتر ثبت کنیم . همیشه با دیاف ۲.۸ از ۳۲۰۰ استفاده کنید در صورت استفاده از ۲ یا ۱.۴ میتونید ایزو رو تا یک استاپ کم کنید که در این شرایط خودم همیشه با دیاف ۱.۴ با ایزو ۳۲۰۰ میگیرم
پیمان شکوری من
Tifoto ball head
درود بر شما . اولویت که استفاده از هد پانوراما هست اما به علت قیمتش صرف نمیکنه. ثبت این جور شات ها با سه پایه بدون درجه خیلی زمان بر و تقریبا غیرممکن است . هدی که من استفاده میکنم ( manfrotto 804) روی سه محورش درجه داره و سرعت و دقت خیلی میره بالا . در این صورت کافیه سه پایه خیلی خیلی دقیق تراز بشه و با همپوشانی بالا ( تقریبا ۵۰ درصد ) شات ها رو بگیرید . توی ردیف های نزدیک افق کار راحته اما بیشترین درد سر وقتی هست که از افق فاصله میگیرید . توی این عکس بالای کهکشان بیشتر از ۹۰ درجه و دقیقا بالای سر بود . علاوه بر اینکه هنگام ثبت باید خیلی دقیق باشه موقع پروسس هم باید خیلی با حوصله کار کرد . در کل کار یکم زمان بر هست اما زیاد سخت نیست اگه با دقت عکاسی بشه خیلی از مشکلات کم میشه
پیمان شکوری من
Tifoto ball head
درود بر شما ، همیشه بعد از ثبت شات ها ، مخصوصا شب هیستوگرام رو چک میکنم که شادوها کات نشن ، و از ایزو 1250 شروع میکنم تا وقتی که به رنج مورد نظرم برسم و بتونم با ایزو پایین تر ثبتم رو داشته باشم در مورد این عکس به علت وجود آب دریاچه نور به اندازه کافی داشتم و برا همین از این ایزو استفاده کردم ، البته ناگفته نمونه هر دوربینی یه نقطه ماکزیمومی مخصوصا در مورد ایزو داره که برا 60D 1600 و هر چند بعضی مواقع میشه از ایزوی 3200 استفاده کرد(برای مواقعی که سیلوئت کار کنی!).
ممنونم بابت باز کردن مطلب