سلام خدمت دوستان گلم
من توی کویر حدود 10تا عکس از یک نقطه راه شیری دارم،برنامه ای هست که اتومات مرج کنه و یه تصویر عالی بده؟
با فتوشاپ چطوری می تونم راه شیری بکشم بیرون از دل عکس ایا نیاز به تلفیق هر ده عکس هست؟
درود،
بله دوست عزیز فتو شاپ این کار رو براتون انجام میده. از منوی file گزینه automate رو انتخاب کنید و سپس photomerge رو انتخاب کنید.
میتونید هر ده عکس رو با هم ترکیب کنید. البته بنده اطلاعی ندارم که نوردهی های این ده عکس برابر هست یا نه که اگه برابر نباشه میتونید به جزئیات بیشتری از راه شیری دست پیدا کنید. (چیزی شبیه به عکسهای HDR)
گوگل کنین how to merge star photosمن توی کویر حدود 10تا عکس از یک نقطه راه شیری دارم،برنامه ای هست که اتومات مرج کنه و یه تصویر عالی بده؟
سلام
بهتر بود در بخش عکاسی نجومی و یا سوالات عمومی عکاسی مطرح می کردید.
برای نمایان شدن جزئیات راه شیری نیاز به ویرایش دارید و استک کردن تعدادی عکس برای کاهش نویز استفاده میشه.اینطور نیست که با استک کردن تعدادی عکس با جزئیات کم به یک عکس با جزئیات زیاد برسید.معمولا در عکاسی نجومی مثل راه شیری برای ثبت بیشتر جزئیات نیاز به نوردهی زیاد و ایزوی بالا است و چون در این پروسه نویز عکس زیاد می شود بهتر است چند عکس گرفته شود و با یکدیگر ترکیب شده و در نهایت به یک عکس بدون نویز رسید.
در این تاپیک آقای سهیل شهبازی عزیز این روش رو در یک ویدئو توضیح دادن:
حذف نویز بوسیله Image averaging
البته برای عکسهای نجومی روش ها و نرم افزارهای تخصصی هم وجود داره ولی من از همین روش برای راه شیری استفاده کردم و بسیار خوب جواب داده:
موفق باشید
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
تشکر از همه دوستان
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
قسمت نورانی سمت راست آلودگی نوری نیست، عکس کمی بعد از غروب آفتاب گرفته شده به همین دلیل افق هنوز کاملا تاریک نشده بود
ویرایش توسط Kane : Sunday 24 January 2016 در ساعت 14:10 دلیل: تغییراتی در عکس داده شد
شاهین بوذرجمهری