با سلام
من این عکسو یکبار قبلا ارسال کرده بودم ولی به دلیل مشکلاتی که مانیتورم داشت ادیت مناسبی صورت نگرفته بود لذا تصمیم گرفتم دوباره با ادیت جدید ارسال کنم.
درود
https://telegram.me/majidN_photography
Majid noori
جناب نوری بسیار زیبا
فقط یک مقدار ca سمت راست دیده میشه که با acr براحتی رفع میشه
موفق باشید
جلال پارسا
درود
تصویر در ارتفاعات کجور،حیاط خونمون گرفته شده
به علت نداشتن همراه و وضعیت اقلیمی منطقه(حیوانات درنده و دمای پایینتر از -5) امکان خروج از محوطه و رفتن به نقاطی که آلودگی نوری کمتری داشت،وجود نداشت.
یکی از مواردی که احیانا دوستان متذکر میشوند،کج بودن خط افق به ظاهر هستش که میتونم توضیح بدم خدمتتون...خط افق کج نیست...شکل زمین که در پیش زمینه وجود داره به اون صورت هستش و ارتفاع کوه ها به ترتیب کم میشه...میتونین با درخت سمت چپ کادر تراز کنین(خودم اینکارو کردم)
ممنون میشم نظرات و انتقاد هاتونو انتقال بدین
15عکس با نوردهی 30 ثانیه گرفته شده
ISO: 800
F-stop: 3.5
Focal: 18mm
body: Nikon D5100
Lenz: 18-105VR
ویرایش توسط mohammad.baruji : Monday 14 December 2015 در ساعت 09:04 دلیل: اضافه کردن اگزیف
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
درود
شما و دوستان لطف دارند.
روش نرم افزاری
بنده در تاپیک عکاسی نجومی اگر خاطرت تصویری ارسال کردم از سحابی جبار! با لنز 600 و ISO بالا و البته F/6.3 و 1 ثانیه نوردهی.
ثبت تک تصویر به این صورت تقریبا غیر ممکنه. اما با ثبت چندین تصویر و استک کردن آنها با نرم افزار معرفی شده در تاپیک مذکور به نتیجه ای که مشاهده شد رسیدم. این امکان را به زودی زود برای آندرومدا با لنز 50 میلیمتری انجام خواهم داد و قصد دارم برای اون آموزش کزائی آمادش کنم.
اما روش سخت افزاری
این روش هم بصورت آماده امکانپذیره و هم دست ساز.
زمانی از روشی به نام PiggyBack استفاده می کردیم تا نورهی بلند مدت با دیافراگم بسته و یا سرعت ایزو کمتر داشته باشیم دلیلش هم کنترل اختلالات نویز و ثبت جزئیات بیشتر بود.
البته با ابزار جدید این مربوط به دوران پارینه سنگی شده
اکثر در حال حاضر افرادی از این روش استفاده می کنند که یک مقر با تلسکوپ دارند.
الان دیگه مقره های عکاسی سبک بوجود آمده مثل
Star Tracker ویکسن
Ioptron Sky Tracker
و یا این محصول خاص Astrotrac
این مقره ها در عین کم حجمی و سبکی کار مقره های عظیم و بزرگ تلسکوپ ها را انجام میده و در واقع قابلیت حمل یا پرتابل بالایی دارند.
در حالت دستی هم که همان سیستم در که اگر اشتباه نکنم آقا فرشاد عزیز نمونه تصاویری با این روش ثبت کرده بودند.
ارادتمند
ویرایش توسط msh2200 : Saturday 19 December 2015 در ساعت 09:54