پوریا، آفزین خیلی عکس شارپ و دقیقی شده. نور سنجی مناسبی هم دارد. البته یک نموره بعضی جاها اوراکسپوز شده، ولی کلا خیلی خوبه. ای کاش مشخصات عکاسی را هم می نوشتی نور ، نوع دوربین ، لنز ، فاصله کانونی و غیره
پوریا، آفزین خیلی عکس شارپ و دقیقی شده. نور سنجی مناسبی هم دارد. البته یک نموره بعضی جاها اوراکسپوز شده، ولی کلا خیلی خوبه. ای کاش مشخصات عکاسی را هم می نوشتی نور ، نوع دوربین ، لنز ، فاصله کانونی و غیره
ستاره گرافی و اینجورچیزا ...
این عکس رو هم از فتوبلاگ سام جوانروح ببینید :
ویرایش توسط M.R.Shahbazi : Tuesday 28 June 2005 در ساعت 16:37
عيسی
مرسي جناب شهبازي ولي اين عکس نيستش يعني عکس هستش ولي عکس ساختگي هستش و اين ماه واقعي نيستش و در واقع با برنامه طراحيش کردم و ميشه گفت دوربينش کامپيوتر هستش و لنزش فتوشاپ... اينم براي اين گذاشتم که جاي من خالي نباشه يه وقت قبلي بگيرم آخه همه دوستان ديجيتال دارن و من بدبخت آنالوگ کارم و بايد حلقه فيلم تموم بشه که اونم تازه معلوم نيست خوب در اومده باشه يا نه ولي فک کنم بايد بزارم ماهگرافي رو براي همون موقع که DSLRرم رو خريدم...نوشته اصلی توسط Forum Manager
خوب. اینم ماه من. بعد از چند روز بالاخره فرصتی پیش آمد تا یکی را برایتان انتخاب کنم .
کارهای انجام شده بر روی آن کراپ و کمی شارپ کردن است:
تنظیمات:
دوربین نیکون 5700
شاتر: 125/1 ثانیه
دیافراگم: f7.4
حساسیت: ISO 100
فاصله کانونی: معادل 280 م.م. (زوم 8 برابر اپتیکال)
تراز سفیدی: دستی
ضمنا عکس را بصورت کراپ صد در صد می بینید.
کسی دیگه ماه نداره؟
ویرایش توسط M.R.Shahbazi : Tuesday 28 June 2005 در ساعت 16:34
من بزودي ماه واقعميو رو ميکنم...
تا پوریا ماه واقعیشو رو کنه یه نیم ماه دیگر تقدیم می شود:
.
اینو یه ساعت پیش گرفتم.
.
جناب کهنسال این عکستان خیلی خوب شده. ماه نیمه خوبی اش این است که پستی بلندیهای واقع در مرز روشنایی و تاریکی سطح ماه بخاطر داشتن سایه های بلند بخوبی دیده میشود. شارپنس دوربینتان در زوم دیجیتال خیلی خوب است.
جناب آقای شهبازی، از لطف شما ممنونم.نوشته اصلی توسط Forum Manager
.
اینم ماه من
ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Monday 21 April 2008 در ساعت 18:32
canon Prima Super 130
zenit 122
canon power shot pro 1
alimousavig@gmail.com- علی موسوی
اورکسپوز شده و اصلا بافتهاي روي ماه از دست رفته.نوشته اصلی توسط ali_mousavi