Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
محمدجان شما تنها چیزی که لازم داری قراردادن ستاره قطبی در کادر هست. تمام ستاره ها به دور ستاره قطبی حرکت مدوری ( چیزی که در تصویر ثبت میشه ) دارن.
ویکی پریا:
شیوه پیدا کردن ستاره قطبی هم که به وفور در فروم و تاپیک خودآموز عکاسی از آسمان شب، اعلام شده.زمین دور محوری فرضی که از شمال و جنوب کرهٔ زمین میگذرد میچرخد. این چرخش زمین موجب میشود که ما تصور کنیم همهٔ ستارههای آسمان حول محوری میچرخند(حرکت ظاهری دارند)، که در محل محور گردش آنها ستارهٔ قطبی میدرخشد؛ ستارهٔ پرنوری که جایش در آسمان ثابت است. دلیل عدم حرکت ظاهری ستارهٔ قطبی این است که این ستاره در امتداد محور چرخش زمین قرار دارد.
1200D+18-55 STM 18mm /shater:4s /f:9 /iso:400
نیمای عزیز جالبه که اینو گفتید ! لنز رو دست دوم ولی مشابه نو خریدم ، طرف هم به من گفت فیلتر مرغوب هستش ولی دیدم از این فیلتر 30 تومنی هاست!! اون شب عجله کردم ، اصلاً یادم نبود که بدون فیلتر عکس بهتر میشه !! بابت شاتر هم ممنون
برخی فیلترها تنها کاری که میکنند این هست که کیفیت عکسها را خراب می کنند و استفاده از این فیلترها برای کسی که چندین میلیون پول برای دوربینش داده است تا بهترین کیفیت تصویر را داشته باشد واقعا اشتباه است.
توصیه من این هست که همیشه بدون فیلتر یو وی یا پروتکتور عکس بگیرید. حتی فیلترهای با کیفیت هم اندکی اثر گذار هستند. مخصوصا این طور عکسهای در شب که نور چراغ مستقیم به لنز می تاید. مخصوصا برای لنزهای ارزان قیمت مثل 18-55 و مخصوصا برای استفاده های غیر حرفه ای که ریسک آسیب دیدن لنز خیلی کم است.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
بعد از 1 سال دوری از عکاسی نجومی...به یاد قدیمها از شهر فاصله گرفتم