سلام
کارگاه کیارنگ علایی در مورد مجموعه عکس. در ابتدا وضعیت عکاسی و مجموعه عکس را در کشور بررسی می کند و سپس به تاریخچه، تعریف و ارائه چند مجموعه عکس می پردازد. دیدنش را توصیه می کنم.
ویدئو: کارگاه آموزشی کیارنگ علایی - عکسخانه
سلام
کارگاه کیارنگ علایی در مورد مجموعه عکس. در ابتدا وضعیت عکاسی و مجموعه عکس را در کشور بررسی می کند و سپس به تاریخچه، تعریف و ارائه چند مجموعه عکس می پردازد. دیدنش را توصیه می کنم.
ویدئو: کارگاه آموزشی کیارنگ علایی - عکسخانه
با سلام
مجموعه ی زیر شامل ده فریمه در مورد پیرزنی که آلزایمر داره. خوشحال میشم اساتید با دیدن مجموعه بنده رو راهنمایی کنند.
ویرایش توسط Mohammad Ganj : Thursday 2 January 2014 در ساعت 17:33
جسارتا موضوع آلزایمر پیرزن به نظر عنوان مناسبی برای این مجموعه نیست ... پیرزن خمیده یا پیر فرتوت یا ... اما آلزایمر؟؟
سلام
جسارتاً به نظرم بيشتر عكس ها تقريباً مثل هم و تكراري هستند: مثلاً در عكس هاي ا و 2 و 3 و 4 و 6 به نظر من هيچ اطلاعات يا ديدگاه جديدي به مخاطب ارائه نمي شود و ميشد فقط يكي از اين عكس ها را ارائه كرد . به نظر من عكس هفتم(سالن آرايش و زيبائي رويائي عروس!) به تنهائي و به عنوان تك عكس، موثرتر و جالب تر از مجموعه عكس حاضر است.
ارادتمند
ویرایش توسط Dariush Chegini : Saturday 4 January 2014 در ساعت 10:48
همانطور كه آقاي چگيني گفتند، اين فريمها تشكيل يك مجموعه عكس را نمي دهند
مهمترين شرط مجموعه عكس آن است كه موضوع در يك فريم نگنجد و هر فريم به گسترش موضوع كمك كند و نقشي را ايفا نمايد٠
در اين عكسها موضوع قابل گسترش ديده نمي شود و شما مي توانيد به جاي كل فريمها، تنها يك فريم را قرار دهيد و مشكلي هم پيش نمي آيد
سلام
البته من استاد نیستم!
خیلی تاثیر گزار هست این مجموعه به نظر من و موضوع قوی ای داره.
ما با 6 بار حرکت سوژه به سمت راست و 2 بار به سمت چپ و 2 بار به سمت دوربین مواجهیم،به نظر من حرکت های سوژه اگر مختلف تر در مجموعه جایگذاری می شدند بهتر بود و اینطوری مسئاله ی آلزایمر خیلی قوی تر نشون داده می شد.مثلآ به جای پشت سر هم بودن فریم های اول و دوم یا فریم های سوم و چهارم جای دومی و سومی با همدیگه عوض می شد.و اینکه جهت فریم های 6 و 7 و8 و9 اگر یکی در میان عوض می شد بهتر می بود ، یعنی سوژه در یک فریم به سمت راست ،در فریم بعدی به سمت چپ و به همین ترتیب.
صندلی ای در پارک
ثمره حدود دوساعت نشستن من تو چمن های پارک حدود 30 عکس بود
بعضی ها خندیدن
بعضی ها ژست گرفتن
بعضی ها اعتراض کردن و خواستن عکسشون را پاک کنم
بعضی ها هم بیخیال پاشدن رفتن
یک چند تاشون هم از دوستام بودن که عکس یکی شون را اینجا گذاشتم
فقط من چون سه پایه نداشتم همه عکس ها دقیقا از یک زاویه نیست و اندکی فرق میکند
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
ادامه عکس ها
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر