سلام
اولین نکته اینکه فکر میکنم لازم نیست برای یک پرتره ای که پس زمینه اش روشن بوده , از یک پس زمینه به این تاریکی استفاده کنید
غیر از مرز انتخاب , بازتاب نورها در یک پس زمینه روشن با یک پس زمینه تاریک نیز متفاوته و این موجب مصنوعی شدن کار میشه
بهتره از یک پس زمینه که کمی روشن تر باشه و یک بافت یا یک طرح ساده هم داره استفاده بشه تا هم عکس جذاب تر بشه و هم تفاوت بین بازتاب ها خیلی دیده نشه
اما راه حل قطعی
اگر موها پریشان بود باید به شیوه زیر عمل کنید که قبلا شرحش در تاپیک عکس های ویرایش شده بود ( و البته الان نیست )
=============================
=============================
وقتی که میخواید پس زمینه یک عکس رو تغییر بدید باید ابتدا افراد رو انتخاب کنید و بعد اونها رو توی یک پس رمینه دلخواه قرار بدید ولی مشکل ترین قسمت ها انتخاب موهاست و معمولا اگر بخوایم از ابزارهای Lasso و Pen استفاده کنیم اونوقت عکس ما بسیار مصنوعی خواهد شد
اینجا یکی از روشهای متداول شرح داده میشه که آسانترین روش در جدا سازی موها حساب میشه . نتیجه فوق العاده نیست ولی در برابر زحمت کمی که میکشیم کاملا قابل قبوله . در قسمت های بعد حالت های بهتری معرفی میشن
من عکس زیر رو در نظر گرفتم
ابتدا با یک ابزار معمولی مثل polygonal Lasso دور تا دور سوژه و موها رو انتخاب کنید ولی در هنگام انتخاب موها دقت کنید هیچ قسمتی رو که دارای رنگ پس زمینه است انتخاب نکنید انتخاب من به شکل زیر بوده . اگر خوب دقت کنید متوجه میشید که من انتخاب رو فقط به قسمت هایی که مو در اونها پر پشت بوده محدود کردم و اگر قسمتی از پس زمینه توی موها معلوم بوده , من اون قسمت از موها رو انتخاب نکردم
اکنون سوژه رو در پس زمینه ای که مایلید کپی کنید ولی دقت کنید که لایه اون جدا باشه
مثل شکل زیر
اکنون در حالی که لایه بالایی یعنی لایه محتوی موها فعاله ابزار Smodge رو با تنظیمات زیر انتخاب کنید
و طبق فلش نشان داده شده در شکل زیر شروع به کشیدن کنید . در واقع ما داریم مو میسازیم .
اونقدر این حرکت رو تکرار کنید تا به حالت طبیعی برسیم
خب اگه دستهاتون عادت کنه , میتونید پیچش های زیبایی به موها بدید و اونها رو طبیعی تر کنید.
==============================
==============================