اون دست هم اتفاقا موها رو گرفته . از یک عکاس زپرتی با یک سوژه غیر حرفه ای با یک دوربین کامپکت با فلاش سر خود زیر نور آفتاب بدون هیچ وسیله ای و با یک ویرایش ناشیانه خب نباید بیش از این انتظار داشت. منتها مهم این بود که من خودم از این عکس خوشم اومد . کسی هم که عکس ازش انداختم خیلی راضی بود.
حالا جدا شما نگاهتون از آرم آدیداس شروع میشه :biggrin:. گرچه حذف اون فقط به یک حرکت نیاز داره
در مورد سر به زیری هم باور کن از اون سر به زیر تر دیگه میرفت تو مایه های قوز و قوزبالاقوز
=========================
خب من عکاس نیستم . بارها اینو گفتم . حتی یک ویرایشگر عکس هم نیستم . کار من صرف گرافیکه. کار من طراحی آرم و زدن طرحه . کارم ساخت برنامه است . شاید اتفاقا کمتر پیش بیاد که روزی مثلا بدون Corel یا Flash کار کنم ولی روزها شده که فتوشاپ رو باز نکردم
نمونه آرم های من تو سایت Leanwebtempaltes هست . برای شرکت Freez هم یکی دو نمونه اسکرین سیور ساختم و کلا کارم گرافیک برداری و دو بعدیه
ولی به هر حال علاقه مندم . به هرچیزی که توش رنگ و تصویر باشه علاقه مندم
این نقد هایی هم که شما میکنید کمترین مزیتش اینه که در عکس بعدی سعی میکنم چنین مسائلی رو رعایت کنم. من واقعا به این عکاسی علاقه مند شدم هیچ وقت فکر نمیکردم به یک هنر اینقدر علاقه مند بشم و روش وقت بذارم . قبلا تو دوران دبیرستان نقاشی میکردم حتی عضو کانون خوشنویسی هستم ولی بعدا رهاش کردم . اما این عکاسی دست از سرم برنمیداره
خدا رو چه دیدی شایدم یه روزی یه دوربین با توانایی های بالاتر گرفتم . شایدم حتی یه آتلیه هم باز کردم
( نخندید خب گفتم شاید ) اونوقت کلی سوال دارم که حتما میپرسم و مطمئنم شما و دوستان دیگه حتما جواب میدید .
ولی تا آن روز باید چنین عکس هایی از من رو تحمل کنید
خیلی ممنون از جناب محبی - یاسین عزیز و آقای مجتبی ناظمی و شما عکاسباشی عزیز که زحمت کشیدید و وقت گذاشتید و نظر دادید
یعنی جدا عکس های من اینقدر ایراد داره که هربار مخصوصا تو تاپیک پرتره و مخصوصا توی این فروم عکس میذارم تبعات و بحث روش اینقدر کش دار میشه.