اگر می توانستم ماجرا را در قالب کلمات بگویم،دیگر نیازی نبود که دوربین را با خود به این طرف و آن طرف بکشم- لویس هاین ( Lewis Hine )
اگر درست یادم باشه زمانی در فروم این عمل (پرسیدن سوال در خصوصی )تقبیح میشد.بحثهایی هم شد.دقیق خاطرم نیست کی و کدام تاپیک در کل با هدف فروم منافات داشت.
البته شاید جناب قابزلو دلیل خاصی برای این مورد داشته باشند.چرا که این اواخر قول ویدئو های اموزشی را داده بودند.هر چند از سلسه مطالب ایشون تو فروم همسایه هم استفاده کردیم
بهرحال به خاطر اف تاپیک از همه عذر میخام.
متاسفانه در این فروم من هروقت انتقادی کردم یا چیزی گفتم به شدت بحث به حاشیه های بی مورد کشیده شده و سطح کیفی از چیزی که الانم هست پایین تر اومد . و احساس هم کردم متاسفانه حرفا درست خونده نمیشن و کامل خونده نمیشن و فکری هم روشون نمیشه و همه دنبال این فرصتن که یه جواب آماده در آستین داشته باشند که بدن . پس ترجیح دادم که اگر کسی واقعا قصد یادگیری داشته باشه در پیام خصوصی بپرسه. من هیچ مشکلی بابت دادن اطلاعات و آموزش ندارم ولی باید این حس بهم دست بده که کار مفیدی دارم می کنم نه اینکه باعث حاشیه های بی مورد شدم.ویدیو ها رو هم آماده شن میذارم ولی دیگه ترجیح میدم خیلی وارد بحث نشم
ویرایش توسط sohrab-gh : Thursday 21 January 2016 در ساعت 11:27 دلیل: تایپی
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
بنده یک جمله از کتاب نقد عکس تری برت نقل میکنم :
"گروندبرگ به نوع دیگری از نقد با عنوان خبرگی اشاره می کند و آن را به دلیل محدود بودن رد می کند. فرد خبره سوالی طرح می کند که این عکس ، مثلا خوب است یا بد؟ و بر اساس سلیقه خاص خویش اظهار نظر می کند. این نوع نقد که در صحبت و گاه در نوشته های حرفه ای از آن استفاده می شود ، حوزه کاملا محدودی دارد، زیرا قضاوتی که ارائه می شود، اظهار نظری است بدون اقامه دلیل و ملاک روشن و بدین ترتیب نه آگاهی دهنده است و نه سودمند. اظهارات سلیقه ای حتی ارزش مباحثه را ندارد. گروندبرگ می افزاید ، وظیفه نقد بر انگیختن بحث است و نه صدور حکم قطعی."
به نظرم این ملاک خوبی است برای اینکه بدانیم وقتی درباره عکسی بحث صورت می گیرد تا چه میزان منطبق بر اصول تفسیر و نقد عکس است .
با استفاده از یک فلاش در زاویه 45 درجه با چتر دیفیوزی همین
نمیدونم تکراریه یا نه
ویرایش توسط sohrab-gh : Thursday 21 January 2016 در ساعت 13:39 دلیل: اعمال تغیررات پس از انتقاد آقای احمدی
سهراب قابزلو
سهراب جان اگر خودم بودم اون تیرهای چراغ برق رو حذف میکردم.به نظرم بهتر میشد.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سهراب قابزلو
امروز فکر کردم بد نیست یه آموزش کوچیک ویرایشیم بذارم . همونجور که میدونید در بخش اول روتوش صورت ما سعی می کنیم لکه ها زخم و ... رو با ابزار clone یا sopt healing brush tool یا healing bruch tool برداریم . ولی بعضی آوقات میشه که خیلی از جزییات صورت رو نمیتونیم به صورت واضح ببینیم . در این بخش من یه تکنیک ساده می گم که شما میتونید دیتیل رو صورت رو کامل داشته باشید و سپس با خیال راحت همه اونها رو درست کنید .
گام اول : از لایه اصلی دو بار کپی بگیرید .
گام دوم : روی لایه اول رفته و از طریق منو filter>blur>gaussian blur مقداری را انتخاب کنید که لکه ها محو بشن و پوست یه دست بشه ( زیاده روی نکنید ) .
گام سوم :روی لایه دوم کلیک کرده و از طریق منو image>apply image را کلیک کنید و در قسمت layer ، layer 1 را انتخاب کنید و belending را روی Add قرار دهید و مقداری scale را 2 و offset را 1 قرار دهید و تیک گزینه invert را بزنید .وقتی اوکی کنید چیزی معادل فیلتر high pass بر روی عکس شما ایجاد میشود .
گام چهارم :در این مرحله curve را باز کنید و نمودار را مطابق شکل زیر رسم کنید .
گام پنجم : اکنون شما دیتیل صورت را با جزییات بسیار بالا در اختیار دارید و میتوانید تمام لکه ها و ... را با دقت بالا در لایه خاکستری روتوش کنید
ادامه دارد
سهراب قابزلو
اینم تمرین ویرایشی امروز
سهراب قابزلو