سلام
خيلي ممنونم افشين جان. البته من باشم باز هم بيشتر كراپ مي كنم ولي چون بحث نور و سايه و ... بود بدون كراپ گذاشتم.
از نظرات كتبي جنابعالي هم استقبال خواهم كرد
دست جناب افشین خان قشقایی درد نکند. عالی است، ممنون.
من منزل نبودم و دیر خدمت فرهادخان انجام وظیفه کردم.
در مورد عکس فرهاد عزیز اینها به ذهنم رسید:
- عکس با کلاه را (به نظر من) حتماً از بالا کراپ کنید، این کار به شدت واجب است تا نگاه بیننده به آن تمرکز یابد.
- کنتراست مثل همه شاخههای عکاسی، مهمترین شاهرگ حیاتی هر عکس است، چشم و به دنبال آن مغز به نقاط ارجاع سفید و سیاه خالصی برای مقایسه و به دنبال آن تفسیر زنده و شفاف بودن عکس نیاز دارند.
- خیلی از پوزها و حالتهای سر روی کاغذ خوبند، به بعضیها پوز تمام رخ میآید و همین پوز تمام رخ برای برخی اصلاً کار نمیکند. در مورد پوز 3/4 نیز چنین است. شاید بتوانم نتیجه بگیرم که پوز 3/4 برای دختر کوچولوی بسیار با نمک و خوشگل شما کار نکرده است.
- به بالانس رنگها و میزان رنگمایه پوست دقت کنید! رنگ پوست مهم ترین تنظیم رنگ در پرتره است. راه واحدی و نسخه ثابتی برای آن وجود ندارد، آن چه برای یکی مناسب است، ممکن است برای دیگری یا به سلیقه عکاس دیگری خوب نباشد. اما کلاً اسکینتون های صورتی و ماژنتا را اغلب افراد و عکاسها نمیپسندند.
- در مراحل تکمیلی بعدی روی چشمها نیز در مرحله ویرایش کار کنید.
برای تنوع هم که شده ویرایشی سردستی انجام دادم و برای تنوع با یک ویگنتینگ شدید خروجی گرفتم (eye-job بسیار هولهولکی است! این کار را بسیار بهتر از اینها میتوان انجام داد)
فرهاد خان دختر به این قشنگی باید بیشتر ازش عکس بذارین ، خدا حفظش کنه
امیررضا گلابی
amirgolai@yahoo.com
Canon EOS 5D - Canon ef 24-105 L- Canon Speedlite 580 EX II
با توجه به اجازه ای که قبلا صادر شده بود. ویرایش هم کمی سلیقه ای بود
[IMG]http://www.*******.info/files/uycy357k1nrb6lyw1t6c.jpg[/IMG]
فرهاد خان ممنون بابت شاتت از این فرشته بابا زنده باشه + اسپند یادت نره .
یاسر جان میتو نم بپرسم روی چشمها چه ادیتی انجام دادی ؟ البته اگه قبلا هم بحث شده ممنون میشم لینک بدین.
با اجازه آقا فرهاد.
هدفم بیشتر این بود که یک عکس خونگی رو به شکل یک عکس آتلیه ای در بیارم.
ویرایش توسط Amir Tavakoli : Saturday 3 January 2009 در ساعت 01:36 دلیل: تغییر عکس
سلام...
هلیا دختر همسایه،بعضی وقتها از مادرش قرض می گیرمش
Camera: FinePix S9600
Aperture: F5.6
Shutter: 1/16000 sec
ISO: 200
موفق باشید و امیدوار
اول اینکه فکر کنم در نوشتن سرعت شاتر اشتباه تایپی داشته اید.
اما نظرم در مورد این پرتره...
دوست اش دارم.شاید ایراداتی دارد اما دوست داشتی اند.یک حس متفاوت با پرتره های رایج و روزمره دارد.قدری عمق بیشتری نسبت به یک پرتره ( که اکثر شبیه عکس پرسنلی است و هنری دیده نمی شود ) عادی دارد.
شاید علت فیگور و خط نگاه سوژه است.حالت دست هم کمک کرده است تا عمق کار بیشتر شود ( بیشتر شبیه پرتره های دوره رنسانس است )
ایرادات تکنیکی هم وارد است مثلا فیلگور های 3/4 باید با نگاه دقیق تر انتخاب شوند.حالت چشم های عقبی قدری بد شده است و اگر سوژه بیشتر به سمت دوربین بود این اتفاق نمی افتاد.
عکس را از بک گراند جدا کرده اید.این کار با دقت زیادی انجام نشده ( بخصوص قسمت های مو و سمت چپ )
کراپ به نظرم می توانست بهتر باشد.شاید قدری فضا در سمت چپ با توجه به عمق نگاه سوژه می توانست بهتر باشد.یک جور احساس خفگی در کادر بسته وجود دارد ( اصولا در کارهایی که دست قطع می شوند باید پرتره را متفاوت تر کراپ کنید )
اگر بدنبال یک اثر کلاسیک هستید ( که از کارتان اینطور برمی آید ) باید از کراپ های کلاسیک استفاده کنید ( یکی از دلایلی که عکاسان پرتره عاشق فرمت 4:3 هستند همین است که پرتی کار ندارند )کراپ کلاسیک نسبت 4 به 3 یا 4:3 است.یعنی اگر طول ضلع بزرگ تر 400 پیکسل است طول ضلع کوچکتر 300 پیکسل باشد همین طور 4000 پیکسل در 3000 و ......
این می شود یک کراپ کلاسیک برای یک کار کلاسیک.
سوژه شما بسیار عالی است.جای کار زیادی دارد ( آدم را یاد فیلم دختری با گوشواره های مروارید ساخته پیتر وبر و یا اصل این تابلو اثر یان ورمر نقاش هلندی می اندازد )
اگر می توانید باید بیشتر بر روی این سوژه با نورهای کنترل تر شده و کیفیت بالاتر استفاده کنید.به همراه یک لباس جذاب تر می تواند بسیار عالی تر باشد.
رنگ و تون سپیا تصویر را دوست دارم و این مورد سلیقه ای است و مشکلی ندارد
خلاصه موفق باشید کار زیبایی شده و تلاش بیشتر یقینا آن را زیباتر خواهد کرد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
من يك عكس با كنتراست بالا رو ميذارم براي تغيير ذائقه.
الان اينجا ، مشخصات عكس رو ندارم.
من امكانات محدود نورپردازي دارم و از دو پروژكتور معمولي و فلاش روي دوربين (البته غير مستقيم ) استفاده مي كنم.
اين مشخصات عكسي مشابه كه اينجا داشتم.
canon 40d
18-55 is
5.6 : f
55mm : Focal length
1/50
Iso 400
http://www.*******.info/files/e0hh08upqyslew1lv9zj.jpg
Canon
rezvanv@yahoo.com